Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Vanteet, renkaat ja asennus samasta paikasta

Hanki vanteet suoraan verkkokaupasta tai hyllystä Kangasalan liikkeestämme. Jos et löydä sopivaa vannesarjaa alta, ota yhteyttä, toimitamme myös tilaustuotteet nopealla toimitusajalla.

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

Tuumakoko

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Valmistaja

Väri

Tuotteet

Erilaisia vannevaihtoehtoja on paljon, joten ymmärrämme hyvin, että sopivien vanteiden ostaminen voi olla toisinaan haastavaa. Voit etsiä autoosi sopivia vanteita vannehaulla, selata ja suodattaa tuotteita tai ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme oikean vanteen valinnassa. Vanteet hankit helposti suoraan verkkokaupasta tai Kangasalan liikkeestämme.

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

Tuumakoko

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Valmistaja

Väri

Näytetään tulokset 1–32 / 646

Auton vanteet ja tarvikkeet

Etsitkö uusia vanteita? Auton vanteet ja muut haluamasi tarvikkeet löydät kätevästi RengasParkin monipuolisesta valikoimasta!

Hanki vanteet suoraan hyllystä tai nopealla toimitusajalla. Valmiita, edullisesti hinnoiteltuja rengas- ja vannesarjoja löytyy hyllystä Tampereen lähellä Kangasalassa sijaitsevasta rengasliikkeestämme. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sopivan vaihtoehdon löytämisessä. Valikoimamme kattaa vanteet aina perinteisistä teräsvanteista alkuperäisiin alumiinivanteisiin ja tyylikkäisiin tarvikevanteisiin.

Meiltä saat tarvittaessa myös rahoituksen kaikkiin rengas- ja vanneostoksiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja ota yhteyttä!

Meillä on laaja valikoima vanteita

Kattava vannevalikoimamme sisältää monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen autoon. Meiltä löydät auton vanteet aina perinteisistä malleista tyylikkäisiin merkki- ja replica-vanteisiin.

Koska erilaisia vannevaihtoehtoja on paljon, voi sopivien vanteiden ostaminen olla toisinaan haastavaa. Meillä RengasParkissa on osaava henkilökunta, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun autoosi sopivat vaihtoehdot. Jälleenmyymme lähes kaikkia markkinoilta löytyviä auton vanteita, ja teemme myös maahantuontia joidenkin merkkien osalta. Otamme myös vaihdossa käytettyjä vanteita. Kysy myynnistämme lisää!

Varastostamme löytyy rajattu määrä vaihtoehtoja nopeaan tarpeeseen, mutta tarvittaessa vanteita saadaan nopeilla toimituksilla myös lisää. Toimipisteemme sijaitsee aivan Tampereen rajalla, Kangasalan puolella. Myymme auton vanteita ja valmiita vanne-rengassarjoja myös edullisilla toimituksilla ympäri Suomea. Ota yhteyttä myyntiimme, niin teemme sinulle tarjouksen!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Puolueeton kesärengastesti!

Rengas Parkissa asiakas voi luottaa toimintaamme. Tästä esimerkkinä haluamme testata asiakkaidemme kanssa meidän myymiä ja edustamia rengasmerkkejä. Testi on täysin läpinäkyvä ja puolueeton, koska testin suorittavat kisan voittajat, normaalit autoilevat kuluttajat. Testi ei tietenkään ole kaiken kattava, eikä missään nimessä ammattitason testeihin verrattava. Se on kuitenkin oikean autoilevan ihmisen palautteeseen täysin perustuva ja hyvin suuntaa […]

Lue lisää

Nopeus ja työn laatu vakuuttavat asiakkaan

Rengas Parkin tyytyväisiin asiakkaisiin kuuluu pirkanmaalainen Eetu Jalonen. Hänen autostaan halkesi vanne, minkä vuoksi mies asteli Rengas Parkin pakeille. Rivakka toiminta saa kiitosta “Autostani vaihdettiin samalla vanteet uusiin kokonaisuudessaan. Rengas Park…

Lue lisää

Vanteiden pinnoitus tuo vanteille lisää käyttöikää

Vanteiden pinnoitus nostaa auton vanteiden käyttöikää, sillä keraaminen pinnoite hylkii likaa ja lisää vanteiden kestävyyttä. Pinnoite kestää hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas Park tarjoaa nyt pinnoituksen uusien vanteiden oston yhteydessä tarjoushintaan 60…

Lue lisää

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2022 Rengas Park Oy