Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Auton vanteet netistä vaivattomasti

Tilaa laadukkaat vanteet netistä nopealla toimituksella. Jos et löydä sopivaa vannesarjaa verkkokaupastamme, ota yhteyttä, toimitamme myös tilaustuotteet nopealla toimitusajalla. Mikäli tarvitset apua vanteiden valinnassa, ota meihin yhteyttä tai tule käymään Kangasalan liikkeessämme. Meiltä myös vanteiden asennus! Voit suodattaa tuotteita valitsemalla haluamasi vanteen leveyden, halkaisijan, pulttijaon sekä muut ominaisuudet. Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa vanteet helposti netistä!

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

Tuumakoko

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Valitse ajoneuvo

Vaitse malli

Valitse vuosimalli

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Tuotteet

Erilaisia vannevaihtoehtoja on paljon, joten sopivien vanteiden ostaminen voi olla haastavaa. Voit etsiä autoosi sopivia vanteita vannehaulla, selata ja suodattaa tuotteita tai ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme oikean vanteen valinnassa. Hanki vanteet netistä tai tule käymään Kangasalan liikkeessä. Meiltä myös vanteiden asennus ja pinnoitus!

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

Tuumakoko

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Valitse ajoneuvo

Vaitse malli

Valitse vuosimalli

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Näytetään tulokset 1–32 / 672

Auton vanteet netistä helposti ja nopeasti

Etsitkö uusia vanteita? Auton vanteet ja muut haluamasi tarvikkeet löydät kätevästi Rengas Parkin monipuolisesta valikoimasta!

Hanki vanteet netistä nopealla toimituksella tai tule käymään liikkeessämme. Laadukkaita, edullisesti hinnoiteltuja vannesarjoja löytyy suoraan hyllystä Tampereen lähellä Kangasalla sijaitsevasta rengasliikkeestämme. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sopivan vaihtoehdon löytämisessä. Valikoimamme kattaa vanteet aina perinteisistä teräsvanteista alkuperäisiin alumiinivanteisiin ja tyylikkäisiin tarvikevanteisiin.

Meiltä saat tarvittaessa myös rahoituksen kaikkiin rengas- ja vanneostoksiin. Tutustu valikoimaamme ja tilaa vanteet netistä!

Laaja valikoima vanteita

Kattava vannevalikoimamme sisältää monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen autoon. Meiltä löydät auton vanteet aina perinteisistä malleista tyylikkäisiin merkki- ja tarvikevanteisiin. Tilaa vanteet netistä tai tule käymään!

Koska erilaisia vannevaihtoehtoja on paljon, voi sopivien vanteiden ostaminen olla haastavaa. Meillä Rengas Parkissa on osaava henkilökunta, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun autoosi sopivat vaihtoehdot. Jälleenmyymme lähes kaikkia markkinoilta löytyviä auton vanteita, ja teemme myös maahantuontia joidenkin merkkien osalta. Otamme myös vaihdossa käytettyjä vanteita.

Kysy myynnistämme lisää!

Varastostamme löytyy rajattu määrä vaihtoehtoja nopeaan tarpeeseen, mutta tarvittaessa vanteita saadaan nopeilla toimituksilla myös lisää. Toimipisteemme sijaitsee aivan Tampereen rajalla, Kangasalan puolella. Myymme auton vanteita ja valmiita vanne-rengassarjoja myös edullisilla toimituksilla ympäri Suomea. Ota yhteyttä myyntiimme, niin teemme sinulle tarjouksen!

Asennus-, säilytys- ja pinnoituspalvelu

Meiltä saat kokonaisvaltaiset palvelut, sillä toteutamme myös vanteiden ja renkaiden asennuksen ja korjaustyöt. Lisäksi kätevä rengashotellimme tuo renkaiden säilytykseen ja vaihtamiseen kaivattua helppoutta.

Tiesitkö, että meiltä saat myös vanteiden pinnoituksen? Pinnoitettu vanne kestää käytössä pidempään kuin pinnoittamaton. Lue lisää!

Rengas Park tarjoaa kaikki palvelut, mitä autoilija voi kaivata. Tilaa auton vanteet netistä tai tule rengasliikkeeseemme, josta saat Pirkanmaan parasta palvelua!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Puolueeton kesärengastesti!

Rengas Parkissa asiakas voi luottaa toimintaamme. Tästä esimerkkinä haluamme testata asiakkaidemme kanssa meidän myymiä ja edustamia rengasmerkkejä. Testi on täysin läpinäkyvä ja puolueeton, koska testin suorittavat kisan voittajat, normaalit autoilevat kuluttajat. Testi ei tietenkään ole kaiken kattava, eikä missään nimessä ammattitason testeihin verrattava. Se on kuitenkin oikean autoilevan ihmisen palautteeseen täysin perustuva ja hyvin suuntaa […]

Lue lisää

Nopeus ja työn laatu vakuuttavat asiakkaan

Rengas Parkin tyytyväisiin asiakkaisiin kuuluu pirkanmaalainen Eetu Jalonen. Hänen autostaan halkesi vanne, minkä vuoksi mies asteli Rengas Parkin pakeille. Rivakka toiminta saa kiitosta “Autostani vaihdettiin samalla vanteet uusiin kokonaisuudessaan. Rengas Park…

Lue lisää

Vanteiden pinnoitus tuo vanteille lisää käyttöikää

Vanteiden pinnoitus nostaa auton vanteiden käyttöikää, sillä keraaminen pinnoite hylkii likaa ja lisää vanteiden kestävyyttä. Pinnoite kestää hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas Park tarjoaa nyt pinnoituksen uusien vanteiden oston yhteydessä tarjoushintaan 60…

Lue lisää

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2022 Rengas Park Oy