Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Audi vanteet

Meiltä saat Audin vanteet suoraan varastosta tai erikoisemmat mallit ja koot tilaustavarana nopealla toimituksella. Opastamme sopivien vanteiden valinnassa ja asennamme ne paikoilleen Kangasalla Rengas Parkin toimipisteellä.

Rengas Park on yksityinen renkaiden ja vanteiden erikoisliike Kangasalla, Pirkanmaalla. Yli 10 000 vanteen valikoimastamme löydät varmasti tyylikkäät Audi vanteet ja paljon muuta kuten alustasarjat, madallusjouset ja tarvikkeet. Tuotteistamme löydät kaikki alan huippumerkit ja tunnetut valmistajat. Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa ja parasta palvelua joten myymämme tuotteet ovat valittu samaa ajatusta vaalien. Toimimme jälleenmyyjänä usealla merkille ja maahantuojana myös osalle. Etsiessäsi autoosi vanteita, alustasarjaa tai renkaita, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan myyntiimme. Tutustu valikoimaamme ja löydät upeat Audi vanteet!

Vanteet

Varastostamme heti löytyvien vanteiden valikoima vaihtelee joten osa tuotteista löytyy heti hyllystä ja osa on tilaustuotteita nopealla toimitusajalla. Mikäli tuote ei ole tilattavissa verkkokaupassa on tuote loppu myös valmistajalta. Kannattaa kuitenkin tarkistaa asia vielä myynnistämme, niin voimme tarkistaa tuotteen tarkemman toimitusajan. Kauttamme on saatavilla myös Audi alkuperäisvanteita eli OEM-malleja. Valitettasi vanteita, on syytä ottaa huomioon paljon muitakin asioita kuin Audin yleisin pulttijako 5×112 tai 5×130. Useat vannemallit ovat kapea/leveä yhdistelmiä. Eli takavanne on leveämpi kuin etuvanne jolloin usein myös rengastus täytyy olla samalla käytännöllä. Audin neliveto on kuitenkin äärimmäisen tarkka että vanteiden/renkaiden ympärysmitta on sama. Audin nelivedossa voi käyttää myös enemmän kontrastia tuovia kapea/leveä vanneyhdistelmiä, mutta valinnassa on oltava äärimmäisen tarkka. Tyylikkään ja halutunlaisen lopputuloksen varmistamiseksi, ota yhteyttä myyntiimme! Autamme mielellämme vanteiden ja renkaiden valinnassa!

Alustasarjat

Eivätkö pelkät vanteet riitä? Valikoimastamme löydät myös säädettävät alustasarjat ja madallusjouset! Edustamiamme merkkejä on mm. TA Technix alustat, D2 alustasarjat ja Lowtec madallusjouset. Säädettävällä alustasarjalla voit säätää autosi juuri sopivalle korkeudelle kesävanteiden ollessa alla ja nostaa autoa talveksi jotta käytännöllisyys säilyy. Tarjoamme alustasarjojen asennuspalvelun myös toimipisteessämme Kangasalla. Tilaa siis avaimet käteen paketti meiltä!

Tarvikkeet ja varaosat

Spacerit, pyöränpultit ja soviterenkaat heti varastosta! Japan Racing spacerit eli levikepalat tarjoavat mahdollisuuden säätää vanteiden offsettiä eli ET-lukua pienemmäksi. Spacerit asennetaan pyörännavan ja vanteen väliin jolloin vanne tulee hieman ulospäin. Tämä tarkoittaa myös akselin raidevälin kasvamista, joka vaikuttaa myös ajo-ominaisuuksiin. Huomioithan myös, että spacerit eivät ole laillisia katukäytössä. Spacerin valinnassa suosittelemme valitsemaan keskittävän vaihtoehdon kaikissa yli 5mm vaihtoehdoissa, muuten vanne ei välttämättä enää keskity pyörännavan suhteen oikein. Muista myös että saatat tarvita pidemmät pyöränpultit kun asennat spacerit.

Audi vanteet ja alustasarjat asennettuna Rengas Parkista!

Tarjoamme kaikille tuotteillemme myös asennuspalvelun. Mikäli haluat tehdä autostasi kertaheitolla todella näyttävän, suosittelemme aina vanteiden vaihdon lisäksi auton madallusta. Kun vanteita vaihdetaan ja tuumakoko vanteissa kasvaa, ei renkaiden lopullinen ulkomitta kasva normaalisti ollenkaan. Tämä siitä syystä, että auton pyöränkaarien sisällä mm. pyöränkaarien muovit tai iskunvaimentimen alapään jousilautanen on normaalisti jo todella lähellä renkaan ulkopintaa. Normaali pelisääntö henkilöautojen vanteiden ja renkaiden tuumakoon kasvattamisessa on, että vanteen kasvaessa on se pois renkaan paksuudesta eli profiilista. Vanteen tuumakoon kasvaessa, renkaan profiili pienenee. Kun vanteiden halutaan istuvan täydellisesti auton pyörän kaariin nähden, pitää auton koria tuoda alaspäin. Tähän voidaan käyttää madallusjousia tai kokonaista alustasarjaa joka on säädettävä.

Onko autossasi alkuperäisvanteet tai huonolta näyttävät tarvikevanteet? Suunnitellaanko autostasi kertaheitolla hieman tyylikkäämpi? Ota yhteyttä myyntiimme!

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy
Wishlist 0
Continue Shopping