Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Audin vanteet

Meiltä saat Audin vanteet suoraan varastosta tai erikoisemmat mallit ja koot tilaustavarana nopealla toimituksella. Opastamme sopivien vanteiden valinnassa ja asennamme ne paikoilleen Kangasalla Rengas Parkin toimipisteellä.

Meillä voit myös sovittaa ja testiajaa vanteet, jotta kokonaisuus miellyttää silmää ja toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme myös reilun palautusoikeuden. Tule tutustumaan vaihtoehtoihin ja keskustelemaan kanssamme!

Audin vanteiden valinta

Audin vanteiden tuumakoko valitaan sen mukaan, mitä autolta toivotaan. Jos tähtäimessä on näyttävä lopputulos, pystymme asentamaan autoon maksimimitoitetut vanteet. On kuitenkin huomioitava, että tietyssä pisteessä vanteiden suuruus alkaa häiritä auton käytettävyyttä. Sen vuoksi suosittelemmekin yleensä kultaista keskitietä: näyttävä vanne, joka ei kuitenkaan heikennä ajo-ominaisuuksia.

Audeihin asennetaan sekä tasapaksuja että kapea-leveä-vannesarjoja. Etenkin nelivetomalleissa täytyy kuitenkin olla tarkkana, että rengastus ja vanteet on valittu oikein, jotta nelivetotekniikka ei kärsi. Myös vanteen laadulla on merkitystä, sillä Audit ovat rakenteeltaan melko raskaita. Sen vuoksi vanteen valmistustapa ja kestävyys kannattaa huomioida vanteita valittaessa.

Meiltä löydät Audi-vanteet eri sarjoihin – A4, A6, Q7 & RS-mallit

Audi A4 vanteet

A4 on Audin yleisin mallisarja, johon meillä on runsaasti vannevaihtoehtoja. Yleensä malleihin asennetaan 18-tuumaiset vanteet, jotka tarjoavat käytännöllisyyttä ja hillityn, mutta tyylikkään ulkonäön. A4-malleihin sopii myös 19 tuuman vanteet, mikäli ulkonäköön halutaan lisää särmää ja sporttisuutta.

A6-sarjan vanteet

Audin A6-sarjaan suosittelemme 19-tuumaisia vanteita, jolloin auton ajo-ominaisuudet pysyvät hyvinä, mutta ulkonäkö kohenee merkittävästi. A6-sarjaan voidaan asentaa myös 20-tuumaiset vanteet tuomaan lisää ulkonäköä.

Q7-sarjan vanteet

Audin Q7-mallit ovat katumaastureita, joihin voidaan asentaa jopa 22 tuuman vanteet.
21-tuumainen on yleisin Q7-mallien vannekoko, joka on ulkonäöltään hillitympi, mutta ajo-ominaisuuksiltaan parempi.

Vanteet Audin RS-malleihin

Audeista on tarjolla myös sporttisempia malleja, kuten RS- ja S-Line mallit. Nämä ovat korkeaviritteisempiä malleja, joissa on teknisiä ominaisuuksia, jotka vaikuttavat vanteiden valintaan. Esimerkiksi jarrujen koko vaikuttaa siihen, kuinka suuret tai pienet vanteet autoon voidaan asentaa. Audin urheilumalliset vanteet ovat hillittyjä, siistejä ja käytännöllisiä, joten niitä käytetään myös perusmalleissa.

Vanteita asentaessa otamme huomioon myös rengaspaineanturijärjestelmän, jotta anturit asennetaan oikein ja saadaan toimimaan järjestelmän kanssa. Audeissa rengaspainejärjestelmiä on kuitenkin harvemmin käytössä, joten tämä vaikuttaa asennustyöhön vain harvoin. Tämä pitää myös vanteiden asennuskustannukset pienempinä.

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy