Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Laatutakuu

Laatutakuu ei ole markkinointikikka – Se on kovan työn lopputulos

Yrityksemme perustamisesta lähtien vuodesta 2016 olemme keskittyneet vahvasti yhteen asiaan – parempaan palveluun.

Se on helppo sanoa, mutta siinä pysyminen vaatiikin aitoa kiinnostusta asiaan. Parempaa palvelua on helppo mainostaa, mutta aidosti sen tuottaminen on monelle yritykselle suuri haaste. Me haluamme haastaa itsemme tässä.

Aloitimme yritystoiminnan todella pienestä, mutta ymmärsimme että panostamalla palveluun pystymme erottumaan eduksemme. Jokainen yrityksemme kehityksen askel otetaan tämä palvelulupaus edellä. Paremman palvelun tarjoamiseen liittyy monia haasteita yritystoiminnan kehittyessä ja kasvaessa.  Se on lopulta kuitenkin yksinkertainen yhtälö, joka koostuu motivoituneista työntekijöistä, avoimesta työilmapiiristä ja reilusta työnantajasta. Meille on todella tärkeää tarjota työntekijöille hyvä ja mukava työympäristö ja palkita heitä onnistumisista. Koulutamme kaikkia työntekijöitämme eri osa-alueilla ja kehitämme heidän osaamistaan jatkuvasti. Avoin työilmapiiri edesauttaa virheiden minimoimista ja yritystoiminnan ja palvelun kehittämistä.

Laatutakuu tarkoittaa meillä Rengas Parkissa lupausta palvelun kokonaisvaltaisesta onnistumisesta. Meillä asioidessa jokainen asiakas voi luottaa, että työ tehdään ammattiylpeydellä ja asiakkaan puolesta parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen asiakas, vanha tuttavuus tai uusi asiakas, pienempi tai isompi työ, hoidetaan niin, että asiakas lähtee meiltä hymyssä suin. Haluamme rakentaa pidempiaikaisia asiakassuhteita.

Tervetuloa kokemaan parhaan palvelun rengasliike Kangasalla!

Terveisin, koko Rengas Parkin väki! 😊

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy