Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Kauppa

Vanteet & renkaat & alustasarjat ja tarvikkeet

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tarkoin valitut vanteet ja renkaat, jotka edustavat alan huippumerkkejä. Renkaiden ja vanteiden erikoisliikkeenä meille tärkeintä on tarjota loistavaa ja ammattitaitoista palvelua asiakkaillemme ja haluamme tuotteidemme toimivan samoin. Löydät valikoimastamme myös ammattikäyttöön suunniteltuja autonhoitotuotteita. Meiltä saat myös kaikkien tuotteiden kuten alustasarjojen asennukset takuulla. Tutustu valikoimaan äläkä epäröi ottaa yhteyttä myyntiimme. Autamme ja neuvomme valinnassa mielellään!

Renkaat ja vanteet edullisesti ja takuulla

Etsiessäsi vanteita, renkaita tai valmista rengas-/vannepakettia joka ei pelkästään vain sovi autoosi, vaan tekee siitä näyttävän on valikoimamme ja palvelumme sinulle juuri oikea! Myymämme tuotteet ovat aina kilpailukykyisiä ja tarjoamme kaikkiin meiltä ostettuihin renkaisiin ja vanteisiin sopivuustakuun. Alumiinivanteista löytyy laaja valikoima edullisia tuotteita, mutta myymme myös markkinoiden laadukkaimpia vanteita ja näyttäviä tuning vanteita. Rengasvalikoimastamme löytyy kaikki alan huippumerkit ja edullisimpien merkkien parhaimmisto. Voit halutessasi varata tuotteet ja maksaa noudettaessa myymälästä, mutta toimitamme ympäri Suomen myös yksittäiset tuotteet ja valmiit asennusvalmiit rengas-/vannepaketit. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Ostetuimmat vanteet:

Ostetuimmat renkaat:

Tuotteet

Näytetään tulokset 1–32 / 10076

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy
Wishlist 0
Continue Shopping