Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Tesla vanteet

Edulliset tarvikevanteet, laadukkaat mittatilausvanteet tai Teslan alkuperäisvanteet. Löydät kaikki nämä meiltä Rengas Parkista. Tutustu valikoimaan!

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman vanteita Teslaan. Täyssähköautojen yleistyessä on kysyntä myös hieman erilaisista vanteista noussut ja olemme ajan kuluessa löytäneet valikoimaamme myös hyväksi todettuja ja tyylikkäitä vanteita Teslaan. Vanteita valitessa on syytä ottaa huomioon auton vaatimat tekniset ominaisuudet vanteilta. Onko esimerkiksi vanteen kantavuus luokiteltu painavampaan sähköautoon riittäväksi ja miten vanteiden mitoitus vaikuttaa esimerkiksi auton takuuseen. Täysin yksiselitteisiä vastauksia ei ole vaan asiaan vaikuttaa moni tekijä. Alla olevasta tuotelistasta löydät osan valikoimastamme jotka soveltuvat Tesla autoihin, mutta olethan yhteydessä myyntiimme mikäli kaipaat lisätietoa asiasta. Autamme ja neuvomme oikean vanteen etsinnässä mielellämme!

Vanteet

Teslan vanteita valitessa tulee huomata, että Model 3- ja Model Y-malli on pulttijaoltaan 5×114,3. Eri pulttijakoa käytetään taas Model S- ja Model X-malleissa joissa on 5×120 pulttijako. Markkinoilta löytyy paljon tarvikevanteita jotka mukailevat Teslan alkuperäisiä vannemalleja. Yksi syy tähän on vannemallin sopivuus autoon ulkonäöllisesti. Valikoimissamme on myös mm. Tesla Model S alkuperäinen Slipstream vannemalli. Tämä ei kuitenkaan miellytä kaikkien silmää, joten valikoimastamme löytyy paljon muitakin vannemalleja. Tesloissa voidaan käyttää myös kapea/leveä vannemallia ja rengastusta. Osa autoista tulee tehtaalta myös kapea/leveä vanteistuksella, mutta jälkiasenteisissa vanteissa voidaan mitoitusta viedä vielä pidemmälle. Tällä saadaan aikaan huomattavasti enemmän ulkonäköä ja kontrastia vanteisiin. Kääntöpuolena tällä on toki vaikutus auton kulutukseen eli rangeen.

Tarvikkeet ja varaosat

Spacerit, rengaspaineanturit, pyöränpultit, pyöränmutterit ja soviterenkaat heti varastosta! Varastostamme löytyy heti toimitukseen kaikki yleisimmät tarvikkeet vanteiden kiinnitykseen. Kaikissa Tesloissa käytetään suoraa rengaspainevalvontaa (tpms). Uusimmissa Model 3 ja Y-malleissa käytetään Bluetooth tekniikalla toimivia antureita ja Model S ja X-malleissa on käytössä perinteisempi rengaspaineanturi. Kaikki anturit löytyvät heti varastostamme. Spacereita eli levikepaloja käytetään pienentämään vanteiden offsettia eli ET-lukua. Pyörännavan ja vanteen väliin tuleva levikepala tuo vannetta enemmän ulospäin suhteessa pyörännapaan jolloin saadaan muutosta vanteiden istuvuuteen auton korilinjaan nähden. Spacereita käyttäessä on syytä tiedostaa, että ne eivät ole laillisia tiekäytössä. Suosittelemme aina keskittäviä spacereita käytettäväksi mikäli tarve niille on. Oikein suunnitellut ja valitut vanteet eivät tarvitse spacereita. Mikäli sinua mietityttää mikä vanteiden mitoitus pitäisi autoosi olla, ole yhteydessä myyntiimme. Autamme ja ohjeistamme vanneasioissa mielellämme!

Tesla vanteet ja renkaat asiantuntevalla palvelulla!

Olemme Rengas Parkissa myyneet ja asentaneet kymmenittäin ellei jopa sadoittain uusia vanne-/rengaspaketteja Teslan malleihin. Osaamme ottaa huomioon kaikki asiat vanteita suositellessa. Ota yhteyttä myyntiimme niin suunnitellaan autollesi sopivat rengastus vanteineen!

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy
Wishlist 0
Continue Shopping