Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Soviterenkaat Suomen laajimmasta valikoimasta

Valikoimistamme löydät soviterenkaat alumiinivanteisiin suoraan varastosta. Meillä on yksi Suomen laajimmista soviterengasvalikoimista, sillä tarjolla on noin 200 eri kokoa: kaikki yleisimmät koot ja paljon erikoiskokoja.

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Vannemerkki

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Soviterenkaat ilmaisella toimituksella – 25€/sarja!

Soviterenkaat toimitettuna kirjeellä 25€/sarja. Myymme soviterenkaat sarjoittain eli neljän kappaleen paketeissa. Jos et tiedä tarvittavan sovitteen kokoa, tule käymään tai ota yhteyttä, niin selvitetään oikea vaihtoehto yhdessä!
Kysy lisää!

Mikä on soviterengas?

Samoja vanteita voidaan myydä eri automalleihin, mutta vanteen keskireikä saattaa olla joidenkin automallien pyörännapaan nähden liian väljä. Soviterengasta tarvitaan, koska muuten vanne ei keskity pyörän keskinavalle oikein ja saattaa heikentää ajomukavuutta, kuten aiheuttaa tärinää ajossa.

Oikean kokoisen soviterenkaan avulla vanne saadaan keskitettyä oikein, tärinä lakkaa ja ajomukavuus paranee. Soviterenkaan on oltava oikean kokoinen 0,1 mm:n tarkkuudella, jotta se ei täristä ajossa.

Soviterenkaat ovat pääsääntöisesti muovisia, mutta tarjolla on myös alumiinisia vaihtoehtoja. Jos soviterengas on todella ohut, esimerkiksi 1 mm:n paksuinen, muovinen rengas kestää alumiinista versiota paremmin eikä halkea ajossa. Yleensä suositaan muoviholkkeja, sillä ne ovat edullisia, helppokäyttöisiä ja kestäviä, eivätkä jumitu pyörännapaan.

Onko tärinän syy puuttuva soviterengas?

Tyypillisesti asiakas tulee Rengas Parkin toimipisteelle pyytämään renkaiden tasapainotusta, mutta vanteen irroituksen jälkeen huomataan, että soviterenkaat puuttuvat. Tämä aiheuttaa vanteeseen pystyheittoa eli tärinää, joka ilmenee jo niinkin alhaisessa nopeudessa kuin 20km/h. Kun vauhti nousee tästä ylöspäin, tärinä tasaantuu ja yleensä taas ilmenee tietyn nopeuden jälkeen. Tämä voi johtua siitä, että vanne ei pyöri akselin ympäri, renkaassa tai vanteessa on jotain vikaa tai soviterengas puuttuu. Selvitämme syyn ja asennamme soviterenkaat tarvittaessa.

Ota yhteyttä Rengas Parkin ammattilaisiin

Meillä on yksi Suomen laajimmista soviterengasvalikoimista, joten pystymme toimittamaan tuotteet nopeasti suoraan hyllystä. Mikäli et ole varma auton tärinän syystä tai soviterenkaan koosta, voit tulla toimipisteellemme Kangasalle, niin etsimme tilanteeseen parhaan ratkaisun.

Olemme renkaiden ja vanteiden myyntiin, asennukseen ja korjaukseen erikoistunut pitkän linjan ammattilaisia, joten pystymme auttamaan jokaisessa tilanteessa. Tarjoamme asiakkaillemme Pirkanmaan parasta palvelua!

Ota yhteyttä

Tuotteet

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Vannemerkki

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Näytetään tulokset 1–32 / 169

Tutustu yli 10 000 vanteen valikoimaan!

Rengas Parkin valikoimasta löydät vanteet jokaiseen tarpeeseen. Olemme erikoistuneet rengasliikkeenä erikoisvanteisiin, niiden myyntiin ja asennuksiin. Kattava valikoima sisältää kymmeniä eri vannemerkkejä jokaisesta hintaluokasta. Ostamalla vanteet suoraan alan ammattilaiselta, takaamme tuotteille aina sopivuustakuun ja lopputuloksena vanteet eivät vain sovi autoon vaan myös istuvat siihen hienosti tehden lopputuloksesta upean ja erottuvan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Nopeus ja työn laatu vakuuttavat asiakkaan

Rengas Parkin tyytyväisiin asiakkaisiin kuuluu pirkanmaalainen Eetu Jalonen. Hänen autostaan halkesi vanne, minkä vuoksi mies asteli Rengas Parkin pakeille. Rivakka toiminta saa kiitosta “Autostani vaihdettiin samalla vanteet uusiin kokonaisuudessaan. Rengas Park…

Lue lisää

Vanteiden pinnoitus tuo vanteille lisää käyttöikää

Vanteiden pinnoitus nostaa auton vanteiden käyttöikää, sillä keraaminen pinnoite hylkii likaa ja lisää vanteiden kestävyyttä. Pinnoite kestää hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas Park tarjoaa nyt pinnoituksen uusien vanteiden oston yhteydessä tarjoushintaan 60…

Lue lisää

”Esimerkillistä palvelukulttuuria ja asiakkaiden huomioimista”

RengasPark saa asiakkaaltaan loistavat arvosanat palvelun laadusta ja tietotaidosta. Jukka Yrjölä päivittää tai vaihtaa autoa usein, joten myös tarve uusille renkaille ja vanteille on suuri. Hän oli pitkään saman rengasliikkeen asiakas, mutta asuinpaikan muuttuessa…

Lue lisää

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy