Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

BMW-vanteet

Meiltä saat sporttiset ja näyttävät BMW-vanteet jokaiseen tarpeeseen. Laaja valikoima suoraan varastosta ja erikoisemmat mallit tilauksesta.

Renkaiden ja vanteiden erikoisliikkeenä meillä on tarjota alan huippumerkit ja asiantunteva palvelu. Myymämme tuotteet edustavat samaa näkemystä kuin toimintamme, eli laatua. Verkkokauppamme valikoimassa on yli 10 000 vannemallia ja sen lisäksi kauttamme on saatavilla useita muitakin vannevaihtoehtoja. Toimimme jälleenmyyjänä ja maahantuomme myös muutamia vannemerkkejä. Etsiessäsi autoosi vanteita, alustasarjaa tai renkaita, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan myyntiimme. Tutustu valikoimaan ja löydät upeat BMW vanteet!

Vanteet

Varastomme vannevalikoima on vaihtuva joten osa vanteista löytyy heti hyllystä ja osa on tilaustuotteita nopeilla toimitusajoilla. Kauttamme on saatavilla myös BMW alkuperäisvanteita eli OEM-malleja. Vanteita valitessa on syytä ottaa huomioon muutakin kuin pelkkä bmw:n pulttijako 5×120, koska automallikohtaisia eroja on. Mikäli haet ulkonäköä, mutta et halua liikaa tinkiä ajo-ominaisuuksista, ota yhteyttä asiantuntevaan myyntiimme niin autamme vanteiden suunnittelussa ja mitoituksessa. Tyylikkään lopputuloksen saavuttaminen vaatii vanteiden täydellisen istuvuuden autoosi!

Alustasarjat

Kauttamme löydät myös kattavan valikoiman alustasarjoja ja madallusjousia! Aina pelkkä vanteiden vaihto ei riitä halutun lopputuloksen saavuttamiseen vaan autoa pitää madaltaa, eli tiputtaa tonttiin! Mikäli pelkkä ulkonäkö on tärkein kriteeri, suosittelemme TA-Technix säädettäviä alustasarjoja. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä säädettävä alusta tarjoaa mahdollisuuden tehdä autostasi tyylikkään kesäauton ja talveksi voit muuttaa autosi takaisin käytännöllisempään suuntaan. Huippulaatua katukäyttöön etsivälle valikoimastamme löytyy myös D2-alustasarjat ja Lowtec madallusjouset. Tarjoamme alustasarjojen asennuspalvelun myös toimipisteessämme Kangasalla. Tilaa siis avaimet käteen paketti meiltä!

Tarvikkeet ja varaosat

Spacerit, pyöränpultit ja soviterenkaat heti varastosta! Laadukkaat Japan Racing spacerit tarjoavat mahdollisuuden säätää vanteiden offsettiä eli ET-lukua pienemmäksi. Spacerit asennetaan pyörännavan ja vanteen väliin jolloin vanne tulee hieman ulospäin. Tämä tarkoittaa myös akselin raidevälin kasvamista, joka vaikuttaa myös ajo-ominaisuuksiin. Huomioithan myös, että spacerit eivät ole laillisia katukäytössä. Spacerin valinnassa suosittelemme valitsemaan keskittävän vaihtoehdon kaikissa yli 5mm vaihtoehdoissa, muuten vanne ei välttämättä enää keskity pyörännavan suhteen oikein. Muista myös että saatat tarvita pidemmät pyöränpultit kun asennat spacerit.

BMW vanteet ja alustasarjat asennettuna Tampereen seudulla

Tarjoamme kaikille tuotteillemme myös asennuspalvelun. Mikäli haluat tehdä autostasi kertaheitolla todella näyttävän, suosittelemme aina vanteiden vaihdon lisäksi auton madallusta. Kun vanteita vaihdetaan ja tuumakoko vanteissa kasvaa, ei renkaiden lopullinen ulkomitta kasva normaalisti ollenkaan. Tämä siitä syystä, että auton pyöränkaarien sisällä mm. pyöränkaarien muovit tai iskunvaimentimen alapään jousilautanen on normaalisti jo todella lähellä renkaan ulkopintaa. Normaali pelisääntö henkilöautojen vanteiden ja renkaiden tuumakoon kasvattamisessa on, että vanteen kasvaessa on se pois renkaan paksuudesta eli profiilista. Vanteen tuumakoon kasvaessa, renkaan profiili pienenee. Kun vanteiden halutaan istuvan täydellisesti auton pyörän kaariin nähden, pitää auton koria tuoda alaspäin. Tähän voidaan käyttää madallusjousia tai kokonaista alustasarjaa joka on säädettävä.

Onko autossasi alkuperäisvanteet tai huonolta näyttävät tarvikevanteet? Suunnitellaanko autostasi kertaheitolla hieman tyylikkäämpi? Ota yhteyttä myyntiimme!

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy