Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

BMW-vanteet

Meiltä saat sporttiset ja näyttävät BMW-vanteet jokaiseen tarpeeseen. Laaja valikoima suoraan varastosta ja erikoisemmat mallit tilauksesta.

Asennamme BMW-vanteet Rengas Parkin toimipisteellä Kangasalla, Tampereen lähellä. Tarjoamme mahdollisuuden sovittaa ja testata vanteita sekä tarvittaessa palauttaa käytetyt vanteet, mikäli ne eivät miellytä.

BMW-vanteiden valinta

BMW:n vanteilla tavoitellaan yleensä näyttävyyttä ja sporttista ilmettä. Bemareihin asennetaankin keskimäärin suurempia vanteita kuin muiden merkkien autoihin. Suuret vanteet tuovat ulkonäköön kaivattua volyymiä, mutta samalla heikentävät auton käytettävyyttä ja ajo-ominaisuuksia. Käytännöllisempi kuljettaja valitseekin yleensä pienemmän tuumakoon.

BMW-malleihin asennetaan yleensä kapea-leveä -vannesarja, jolloin eteen tulee kapeammat vanteet ja taakse leveämmät. Tämä lisää sporttista ulkonäköä ja usein myös vakauttaa autoa.

3-sarja

BMW 3-sarja on on merkin suosituin mallisarja, johon asennetaan useimmiten 19-tuumaiset vanteet. Kyseinen vannekoko säilyttää auton ajo-ominaisuudet hyvänä, mutta ei tingi näyttävyydestä. 3-sarjan autoihin voidaan asentaa myös 20-tuumaiset vanteet, jolloin saadaan vielä lisää ulkonäköä. Käytettävyyttä arvostavalle kuljettajalle asennetaan 18 tuuman vanteet.

5-sarja

Korimalliltaan hieman suurempien BMW 5-sarjan autoihin voidaan asentaa 18-21-tuumaisia vanteita. Yleisin asennettava vannesarja on 20-tuumainen, sillä se tarjoaa autolle näyttävän ja sporttisen ilmeen, mutta ei vaikuta ajo-ominaisuuksiin merkittävästi. 21 tuuman vanteilla saadaan entistä enemmän näköä, mutta auton käytettävyys saattaa hieman kärsiä.

X-sarja

BMW X-sarja käsittää laajan kattauksen maastureita. Yleensä bemarimaastureihin asennetaan 20-tuumaiset vanteet, mutta tuumakokoa voidaan kasvattaa jopa 22:een asti, mikäli kaivataan kunnolla ulkonäköä. Vanteen kokoon vaikuttaa auton käyttötarkoitus; esimerkiksi pieniä sivuteitä ajettaessa suuret vanteet voivat olla haitaksi.

M-sarja ja M-Sport

M-sarjan ja M-Sport-sarjan BMW:t ovat tekniikaltaan erilaisia muihin bemareihin verrattuna, joten nämä erityisominaisuudet täytyy ottaa huomioon vanteita valittaessa. Meillä on laaja kokemus ja tietämys vanteista, joten autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa ja asennuksessa. Mikäli autoon halutaan vanteet maksimimitoituksella, niitä sovitetaan ja testataan ennen ostopäätöstä.

Rengaspaineantureiden asennus

Vanteita asentaessa huomioimme myös uusimmissa BMW-malleissa olevat rengaspaineanturit, jotka ovat kytköksissä ajotietokoneeseen. Voimme asentaa vanhat anturit takaisin, vaihtaa ne uusiin tai poistaa anturit kokonaan. Jos antureita ei asenneta ja kytketä tietokoneeseen, säästyy työaikaa ja siten myös asennuskustannuksia. Laki ei velvoita antureiden asentamista, mutta jos niitä ei asenneta, autossa palaa jatkuvasti vikavalo. Keskustelemme tästä asiasta aina tapauskohtaisesti asiakkaamme kanssa!

Tule käymään Rengas Parkin toimipisteellä paikan päällä ja löydät parhaat BMW-vanteet valikoimastamme!

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy