Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Vannemyynti

Uudet, huolella valitut vanteet tuovat autollesi uuden ilmeen. Uusia vanteita ostaessa on kuitenkin otettava huomioon useita eri asioita, jotka liittyvät vannekokoon, vanteiden mitoitukseen, ajettavuuteen ja auton muihin ominaisuuksiin. Oikeiden vanteiden valitseminen ei siis aina ole helppoa.

Vanteiden valinta

Alan ammattilaisina me osaamme tarjota sinulle vaihtoehtoja vannekauppamme laajasta valikoimastamme. Uusien vanteiden hankinnassa on useita asioita, joita kannattaa ottaa huomioon. Kaikki vanteet eivät sovellu esimerkiksi talvikäyttöön. Myös vanteiden leveys ja offset-mitat vaikuttavat vanteiden istuvuuteen ja auton ajettavuuteen.

Vannemyynti on asiantuntijatyötä, ja ammattitaitoinen henkilöstömme osaakin auttaa näissä asioissa jokaista asiakasta henkilökohtaisesti. Pyrimme tarjoamaan aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvia vaihtoehtoja.

Rengas Park toimii jälleenmyyjänä kaikkien isoimpien vannetoimittajien kanssa, ja tuomme myös itse maahan joitakin merkkejä ja vannemalleja. Vannekauppa tarjoaa laajan valikoiman ja lisäksi osaava henkilökuntamme takaa aina parhaan lopputuloksen!

Laajasta valikoimastamme löydät myös kaikki tarvikkeet, kuten pultit, mutterit, soviterenkaat ja tpms-anturit kaikkiin autoihin. Toimipisteemme sijaitsee aivan Tampereen rajalla Kangasalan puolella. Poikkea meillä niin tarjoamme kahvit ja esittelemme mielellämme eri vaihtoehtoja. Tervetuloa!

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy
Wishlist 0
Continue Shopping