Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Käytetyt vanteet

Tutustu vaihtuvaan käytettyjen vanteiden valikoimaamme. Kaikki myymämme käytetyt vanteet ovat kuntotarkastettuja ja käyttökelpoisia. Mikäli vanne tarvitsee kunnostusta ennen käyttöä on tämä ilmoitettu selvästi tuotteen tiedoissa. Suodata tuotteita haluamillasi tiedoilla. Ota yhteyttä myyntiimme mikäli tarvitset apua vanteiden valinnassa tai kaipaat lisätietoa myynnissä olevista tuotteista.

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Vannemerkki

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Käytetyt vanteet suoraan varastosta

Käytettyjen vanteiden ostossa on oltava tarkkana ja tunnistettava riskit. Vanteiden kunto vaikuttaa hyvin oleellisesti autolla ajettavuuteen ja ehjät vanteet ovat tärkeä osa ajoneuvon turvallista käyttöä. Ilman ammattitason välineitä on lähes mahdotonta sanoa, ovatko käytetyt vanteet vielä käyttökuntoiset ja turvalliset.

Mikäli olet ostamassa käytettyjä vanteita yksityiseltä myyjältä, muista aina pyytää lupa tarkistuttaa vanteet rengasliikkeessä ennen lopullisen kaupan sopimista. Näin varmistat että vanteet ovat vielä käyttökelpoiset ja hyväkuntoiset.

KYSY LISÄÄ VANTEISTA

Ostamme ja myymme vanteita

Otamme vaihdossa ja myymme myös kuntotarkastettuja hyväkuntoisia käytettyjä vanteita. Kaikki myynnissämme olevat käytetyt vanteet ovat meidän toimesta kuntotarkastettuja ja niillä on laatutakuu.

Tarkistamme tasapainoituskoneessa, että vanteet ovat suorat ja ehjät ja että niissä ei ole jälkiä korjauksesta tai vastaavasta. Emme ota vaihdossa uudelleen maalattuja vanteita, koska emme voi olla varmoja, onko vannetta korjattu ja kuinka laadukkaasti korjaus on tehty.

Tarkistamme aina, että vanteet on kiinnitetty oikeanlaisilla kiinnitystarvikkeilla, koska muuten on riskinä, että renkaiden vaihdossa pultit/mutterit eivät pääse kiristymään kunnolla vannetta vasten ja lopputuloksena voi olla vanteen löystyminen tai pahimmassa tapauksessa irtoaminen kesken ajon.

Vanteiden korjaus

Markkinoilta löytyy nykypäivänä todella laadukkaita ja kalliita vannemalleja. Siksi myös vanteiden korjaus on joissakin tapauksissa hyvin järkevää, erityisesti tilanteissa joissa on kyseessä mittatilausvanteet eli ns. uniikki sarja.

Vanteiden korjaukset tulisi kuitenkin aina teettää ammattilaisella, koska kyseessä on suuri turvallisuustekijä. Toimimme yhteistyössä alan tunnetuimpien vannekorjaajien kanssa ja neuvomme mielellämme niihin liittyvissä kysymyksissä.

Löydät kaikki myynnissä olevat kuntotarkastetut vanteet ja renkaat tästä

Tuotteet

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Vannemerkki

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Tutustu yli 10 000 vanteen valikoimaan!

Rengas Parkin valikoimasta löydät vanteet jokaiseen tarpeeseen. Olemme erikoistuneet rengasliikkeenä erikoisvanteisiin, niiden myyntiin ja asennuksiin. Kattava valikoima sisältää kymmeniä eri vannemerkkejä jokaisesta hintaluokasta. Ostamalla vanteet suoraan alan ammattilaiselta, takaamme tuotteille aina sopivuustakuun ja lopputuloksena vanteet eivät vain sovi autoon vaan myös istuvat siihen hienosti tehden lopputuloksesta upean ja erottuvan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Nopeus ja työn laatu vakuuttavat asiakkaan

Rengas Parkin tyytyväisiin asiakkaisiin kuuluu pirkanmaalainen Eetu Jalonen. Hänen autostaan halkesi vanne, minkä vuoksi mies asteli Rengas Parkin pakeille. Rivakka toiminta saa kiitosta “Autostani vaihdettiin samalla vanteet uusiin kokonaisuudessaan. Rengas Park…

Lue lisää

Vanteiden pinnoitus tuo vanteille lisää käyttöikää

Vanteiden pinnoitus nostaa auton vanteiden käyttöikää, sillä keraaminen pinnoite hylkii likaa ja lisää vanteiden kestävyyttä. Pinnoite kestää hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas Park tarjoaa nyt pinnoituksen uusien vanteiden oston yhteydessä tarjoushintaan 60…

Lue lisää

Miten auton renkaat valitaan? Lue asiantuntijan vinkit

Kun autoon valitaan uusia renkaita, niiden ominaisuudet määritellään yleensä kahden peruskysymyksen perusteella: millainen auto on kyseessä ja millaista ajoa renkaiden täytyy kestää. Kolmantena renkaiden valintaan vaikuttavat luonnollisesti kuljettajan omat…

Lue lisää

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy