Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Mercedes Benz vanteet

Meiltä saat Mercedes Benz -vanteet näppärästi suoraan varastosta tai tilaustavarana. Laajasta valikoimastamme löydät niin sporttisemmat ratkaisut kuin käytännöllisemmätkin vaihtoehdot jokaiseen Mercedes Benz -malliin.

Valikoimastamme löydät ison valikoiman 5×112 pulttijaon vanteita aina Mercedes-Benz alkuperäisvanteista tyylikkäisiin tarvikevanteisiin. Etsitpä sitten näyttäviä maksimiin mitoitettuja vanteita tai käytännöllisempiä vaihtoehtoja, suosittelemme tutustumaan valikoimaamme! Katso myös edulliset tarjoustuotteet ja poistoerä vanteet!

VANTEET

Vanteiden valinnassa kannattaa aina ottaa huomioon auton käyttötarkoitus ja haluttu ulkonäkö. Mikäli käyttötarkoitus ja ajo-ominaisuudet ovat tärkein kriteeri, suosittelemme valitsemaan auton alkuperäistä tuumakokoa vastaavat vanteet tai maksimissaan tuuman tai kaksi isommat. Mikäli tavoitteena on tehdä autostasi näyttävä, on lääke ongelmaan usein isommat vanteet. Vanteen tuumakokoon ei ole aina yksiselitteistä oikeaa ratkaisua, mutta tärkeintä valinnassa on niiden oikea mitoitus tuumakoosta riippumatta. Meillä myynnissä työskentelee alan ammattilaiset, joten jos haluat lisää tietoa tai tarvitset apua vanteiden valinnassa, ole yhteydessä myyntiimme!

ALUSTASARJAT JA MADALLUSJOUSET

Haluatko autosi erottuvan joukosta? Siihen ei yleensä riitä pelkkä vannesarjan hankinta. Mikäli halutaan, että vanteet istuvat auton alle täydellisesti, on usein ainoa vaihtoehto muuttaa auton korkeutta. Tämä tapahtuu helposti korkeussäädettävillä alustasarjoilla tai pelkillä madallusjousilla. Hankkimalla kokonaan uuden säädettävän alustasarjan voit säätää autosi korkeutta helposti myös ajokausien välillä. Kesäksi auton koria voi laskea lähemmäksi vanteiden reunaa ja talveksi nostamalla koria säilytetään auton käytännöllisyys läpi talvisen ajokauden. Me Rengas Parkissa myymme ja asennamme halutessasi myös kaikki myymämme alustan osat. Pyydä tarjousta alustasarjasta asennettuna!

TARVIKKEET JA VARAOSAT

Kaikki spacerit, pyörän pultit, soviterenkaat, tpms anturit ja paljon muuta asennustarviketta vanteisiin heti varastosta! Voit ostaa ja tilata tuotteet nopealla kotiinkuljetuksella tai hakea suoraan myymälästämme Kangasalta. Meiltä saat myös asennuksen kaikille tuotteille halutessasi.

MERCEDES-BENZ VANTEET JA ALUSTASARJAT ASENNETTUNA!

Sen mitä myymme, me myös asennamme! Mikäli haluat ostaa vanteet, alustasarjan tai muita tuotteita asennettuna, kysy tarjousta suoraan myynnistämme. Hinnoittelemme palvelumme kilpailukykyiseen hintaan, tinkimättä laadusta!

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy
Wishlist 0
Continue Shopping