Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Vakuutettu rengashotelli Tampereen kupeessa

Kangasalla, Tampereen lähellä sijaitseva rengashotellimme tarjoaa huolettoman ja helpon tavan hoitaa rengasasiat. Olemme vakuutettu rengashotelli, joten voit varmistua siitä, että rengas- ja vannesarjasi pysyvät meillä turvassa. Säilytämme henkilö-, paketti- ja matkailuautojen renkaita – kaikki samalla hinnalla.
Ilmoitamme asiakkaillemme, kun talvi- tai kesärenkaiden vaihto on ajankohtainen tai jos renkaat ovat uusimista vailla. Renkaiden puhdistus ja vaihto sisältyvät palveluun. Jätä renkaiden säilytys ja huolenpito ammattilaisille!

Rengashotellin ajanvaraus

Rengashotellimme on todella suosittu jonka johdosta majoituspaikkoja on jäljellä rajatusti. Mikäli haluat jättää renkaasi hotelliimme, kysythän ajankohtaisen tilanteen myynnistämme, kiitos!

Rengashotelli

Rengashotellin hinta 85€/kausi

Rengashotellissa renkaasi säilötään suojattuna uv-valolta ja viileässä lämpötilassa. Näin renkaiden käyttöikä säilyy mahdollisimman pitkään.

  • Renkaiden vaihto
  • Renkaiden pesu
  • Renkaiden säilytys
  • Renkaiden kuntotarkastus
  • Vakuutus

Yksi kausi = puoli vuotta

RENGASHOTELLIN  KIMPPATARJOUS!

Onko taloudessasi, työpaikallasi tai yritykselläsi useampia autoja joiden renkaiden vaihtoon voisi hakea helpotusta? Isoon vakuutettuun rengashotelliimme mahtuisi vielä paljon uusienkin asiakkaiden rengassarjoja säilytykseen. Kysy siis tarjousta useamman auton rengashotelli-palvelusta ja teemme teille kimppatarjouksen.

Kimppatarjouksen autojen vähimmäismäärä on kahdeksan autoa. Rengashotellin hinta voidaan eritellä kaikille autoille erikseen joten se on helppo tarjota vaikka oman taloyhtiösi kaikille asukkaille!

Rengahotelli Tampere

Varmistamme, että autossasi on hyväkuntoiset renkaat

Säilytämme renkaat kuivassa, uv-valolta suojatussa ja viileässä tilassa, jotta ne pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa. Teemme renkaille puhdistuksen ja kuntotarkastuksen ennen renkaanvaihtoa ja ilmoitamme asiakkaallemme, mikäli renkaat täytyy uusia. Rengashotellin asiakkaat saavat kaikista rengassarjoistamme tarjoushinnat. Meiltä saat myös laajan valikoiman vanteita.

Vaihdamme kesä- ja talvirenkaat ammattitaitoisesti ja koodaamme rengaspainejärjestelmän tarvittaessa. Kun jätät renkaiden säilytyksen, huollon ja vaihdon meidän huoleksemme, voit luottaa siihen, että ajoneuvosi alla on aina oikein säilytetyt ja hyväkuntoiset renkaat. Rengashotelli Tampereen lähistöllä Kangasalla tarjoaa huolettomuutta pienellä hinnalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rengashotelli Tampereen seudulla

Yli 1000 m²:n rengashotellimme sijaitsee Kangasalla, Tampereen lähellä. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta, aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä. Rengashotelli maksaa kaikille asiakkaillemme saman verran eli 85 €/kausi, oli kyseessä sitten esimerkiksi henkilö-, paketti- tai matkailuauton renkaat. Varaa aika verkossa tai soita ja kysy lisää!

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy