Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Nopeus ja työn laatu vakuuttavat asiakkaan

Rengas Parkin tyytyväisiin asiakkaisiin kuuluu pirkanmaalainen Eetu Jalonen. Hänen autostaan halkesi vanne, minkä vuoksi mies asteli Rengas Parkin pakeille.

Rivakka toiminta saa kiitosta

“Autostani vaihdettiin samalla vanteet uusiin kokonaisuudessaan. Rengas Park hoiti koko homman enkä voi kuin kehua toimintaa. Ei kyllä mitään moitittavaa”, kertoo Jalonen tyytyväisenä.

“Hoidin asiaa liikkeen omistajan kanssa ja asiakaspalvelu oli oikein hyvää. Myös asentajat tekivät työnsä nopeasti ja ajallaan”, jatkaa Jalonen. 

Erikoisvanteetkin toimitetaan nopeasti

“Tuttavanikin ovat käyttäneet Rengas Parkin palveluita ja olleet tyytyväisiä. Sekä he että minä olemme suositelleet Rengas Parkia eteenpäin. Muista rengasliikkeistä minulla ei ole näin hyviä kokemuksia”, summaa Jalonen vielä. Rengasasioissa hän aikoo asioida vastakin Rengas Parkissa.

Erityisen hyvää Rengas Parkissa on Jalosen mielestä esimerkiksi toimitusajat. “Jopa erikoisemmat vanteet saadaan jopa seuraavana päivänä”, hän toteaa. Kiittää hän haluaa Rengas Parkia myös työn nopeudesta sekä korkeasta laadusta.

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy
Wishlist 0
Continue Shopping