Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Puolueeton kesärengastesti!

Rengas Parkissa asiakas voi luottaa toimintaamme. Tästä esimerkkinä haluamme testata asiakkaidemme kanssa meidän myymiä ja edustamia rengasmerkkejä. Testi on täysin läpinäkyvä ja puolueeton, koska testin suorittavat kisan voittajat, normaalit autoilevat kuluttajat. Testi ei tietenkään ole kaiken kattava, eikä missään nimessä ammattitason testeihin verrattava. Se on kuitenkin oikean autoilevan ihmisen palautteeseen täysin perustuva ja hyvin suuntaa antava. Testi perustuu autoilevan testikuskin kokemuksiin ja tuntemuksiin, lähinnä puhtaaseen fiilikseen renkaiden toiminnasta. Teemme renkaille myös kulutuskestävyyteen perustuvaa kulutuspinnan mittausta määräajoin. Tämäkään ei anna täyttä faktaa asiaan, koska jokaista rengassarjaa ajetaan eri autolla, eri kuskeilla ja eri ajotavoilla. Mutta saamme suuntaa antavia tuloksia, jotka ovat käytännön tasolla juurikin niitä olennaisimpia asioita normaalin autoilevan kuluttajan puolelta.

Testikuskin/-auton kriteerit:

 • Omistat auton itse
 • Autossasi on 205/55R16 kesärengaskoko.
 • Auton myynti/vaihto ei ole suunnitelmissa tulevan kesän aikana
 • Auto olisi päivittäisessä ajossa
 • Ajat liikennesääntöjen mukaisesti

Kisan ehdot:

 • Rengas Park Oy arpoo kisaan osallistuvien joukosta voittajat (3kpl)
 • Rengas Park Oy päättää kuka voittajista saa mitkäkin renkaat
 • Renkaiden asennus tapahtuu vain Rengas Park Oy:n tiloissa, osoitteessa Kalliontie 13, 36220 Kangasala
 • Rengas Park arpoo vain uudet renkaat ja niiden ensiasennuksen autoon. Emme osallistu auton muihin kuluihin, tai rengasrikon sattuessa renkaiden vaihtamiseen liittyviin kuluihin.
 • Asiakas lupautuu poikkeaan Rengas Parkin toimipisteellä kaksi/kolme kertaa kauden aikana. Mittaamme renkaista kulutuspinnat, tarkistamme rengaspaineet ja pyydämme asiakkaalta mielipidettä/kommentia muutamaan eri asiaan liittyen testattaviin renkaisiin.
 • Kisaan osallistuminen päättyy 1.5.2022. Voittajille ilmoitetaan heti arvonnan jälkeen!
 • Mikäli olet kerinnyt ostamaan jonkin näistä kolmesta rengasmallista meiltä ennen arvontaa ja olet myös osallistunut kisaan, arvonnan osuessa kohdallesi saat sarjan ostohinnan takaisin!

Testirenkaat!

Kaikki testirenkaat ovat turvallisia ja niissä on esimerkiksi hyvä märkäpito. Toki renkaissa on eroavaisuuksia, mutta normaalissa käytössä renkaat ovat turvallisia ajaa. Kaikki testirengasmerkit ja -mallit ovat Rengas Parkilla yleisesti myytäviä malleja.

  Hyväksyn kilpailun ehdot.

  Laaja varastovalikoima
  Yli 10 000 tuotetta »

  Nopea ja helppo ajanvaraus
  Varaa aikasi tästä »

  Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  Ota meihin yhteyttä »

  Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

  Toimipiste

  Kalliontie 13, 36220 Kangasala

  Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

  Aukiolot

  Ma – Pe 8.00-18.00
  La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

  Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

  Tilausehdot
  Maksuehdot

  Verkkokauppa

  Renkaat
  Vanteet
  Tarvikkeet

  Copyright © 2023 Rengas Park Oy
  Wishlist 0
  Continue Shopping