Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Japan Racing vanteet

Valikoimastamme löydät kaikki Japan Racing vanteet ja tarvikkeet. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy monia eri vannemalleja useilla eri mitoilla. Sama vannemalli on usein saatavilla eri leveydellä, tuumakoolla, ET-lukemalla, halkaisijalla ja värityksellä. Voit suodattaa tuotteita viereisen haun avulla. Ota yhteyttä auttavaiseen myyntiimme, mikäli tarvitset apua vanteiden valinnassa.

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Japan Racing vanteet

JR vanteet myy Rengas Park!

Olemme rengasliikkeenä erikoistuneet alumiinivanteisiin ja valikoimastamme löydätkin yli 10 000 vanteen valikoiman. Toimimme Japan Racing-vanteiden virallisena jälleenmyyjänä, eli vanteet tulevat meille suoraan tehtaalta. Ostamalla meiltä, vältät ylimääräiset välikädet ja saat tuotteillesi sopivuustakuun autoosi.

JR-vanteissa on laaja skaala vannemalleja aina tyylikkäistä lippavanteista näyttäviin offroad-vanteisiin. Laaja valikoima saattaakin aiheuttaa hieman epäselvyyttä tai vähintään vaikeuttaa valintaa. Meillä Rengas Parkilla on tuntemus tuotteista, joten autamme mielellämme vanteiden etsinnässä ja valinnassa.

Japan Racing pyöränmutterit ja -pultit

Suurin osa JR-vanteista tarvitsee asennusta varten erityiset kiinnitystarvikkeet. Vanteiden hintaan sisältyy tarvittaessa aina soviterenkaat, mutta pyöränmutterit ja pyöränpultit toimitetaan erikseen. Vanteiden kiinnitysreiät eroavat muodoltaan useimmista tarvike- ja alkuperäisvanteesta siten että tavanomaisilla tarvikkeilla vannetta ei voida kiinnittää. Löydät kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet tietysti meiltä myös. Suosittelemme ottamaan yhteyttä myyntiimme, mikäli et ole aivan varma sopivuudesta vanteisiin. Autamme mielellämme!

Japan Racing spacerit eli levikkeet suoraan varastosta!

JR:n valmistavat spacerit sopivat käytettäväksi muidenkin vanteiden kanssa. Spaceri valikoimasta löytyy kattava määrä keskittäviä ja perinteisempiäkin levikkeitä yleisimmillä pulttijaoilla. Ota yhteyttä myyntiimme mikäli tarvitset apua valinnassa!

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Näytetään tulokset 1–32 / 1891

Tutustu yli 10 000 vanteen valikoimaan!

Rengas Parkin valikoimasta löydät vanteet jokaiseen tarpeeseen. Olemme erikoistuneet rengasliikkeenä erikoisvanteisiin, niiden myyntiin ja asennuksiin. Kattava valikoima sisältää kymmeniä eri vannemerkkejä jokaisesta hintaluokasta. Ostamalla vanteet suoraan alan ammattilaiselta, takaamme tuotteille aina sopivuustakuun ja lopputuloksena vanteet eivät vain sovi autoon vaan myös istuvat siihen hienosti tehden lopputuloksesta upean ja erottuvan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Puolueeton kesärengastesti!

Rengas Parkissa asiakas voi luottaa toimintaamme. Tästä esimerkkinä haluamme testata asiakkaidemme kanssa meidän myymiä ja edustamia rengasmerkkejä. Testi on täysin läpinäkyvä ja puolueeton, koska testin suorittavat kisan voittajat, normaalit autoilevat kuluttajat. Testi ei tietenkään ole kaiken kattava, eikä missään nimessä ammattitason testeihin verrattava. Se on kuitenkin oikean autoilevan ihmisen palautteeseen täysin perustuva ja hyvin suuntaa […]

Lue lisää

Nopeus ja työn laatu vakuuttavat asiakkaan

Rengas Parkin tyytyväisiin asiakkaisiin kuuluu pirkanmaalainen Eetu Jalonen. Hänen autostaan halkesi vanne, minkä vuoksi mies asteli Rengas Parkin pakeille. Rivakka toiminta saa kiitosta “Autostani vaihdettiin samalla vanteet uusiin kokonaisuudessaan. Rengas Park…

Lue lisää

Vanteiden pinnoitus tuo vanteille lisää käyttöikää

Vanteiden pinnoitus nostaa auton vanteiden käyttöikää, sillä keraaminen pinnoite hylkii likaa ja lisää vanteiden kestävyyttä. Pinnoite kestää hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas Park tarjoaa nyt pinnoituksen uusien vanteiden oston yhteydessä tarjoushintaan 60…

Lue lisää

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy