Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Vossen vanteet

Valikoimastamme löydät kaikki Vossen vanteet kilpailukykyiseen hintaan. Suurin osa vannemalleista tehdään tilauksesta, mutta osa vanteista on saatavilla myös todella nopealla toimituksella heti Suomen varastosta. Kysy tarjous haluamastasi vannemallista suoraan myynnistämme!

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Vossen-vanteet

Vossen-vanteet on yksi maailman tunnetuimmista vannevalmistajista, eikä suotta! Valikoimista löytyy jokaiseen autoon upeita alumiinivanteita, jotka takaavat näyttävän lopputuloksen.

Valikoimaan kuuluu laadukkaita vannemalleja, joita löytyy heti toimitukseen tehtaan varastosta. Niiden lisäksi Vossen-vanteet tunnetaan erityisesti todella upeista ja viimeistellyistä mittatilausvanteista, joissa valikoima on todella laaja. Mittatilauksesta tehdyt vanteet takaavat näyttävän lopputuloksen, sillä lähes kaikkia vanteiden ominaisuuksia voidaan säätää; esimerkiksi vanteiden väriä, pinnan viimeistelyä (kuten harjattu/kiillotettu alumiini) ja vanteiden mittoja.

Vossen HF-sarja

Vossen HF eli Hybrid Forged -sarjan vanteet on valmistettu perinteisellä valumenetelmällä, mutta vanteissa käytetty Flow Forming -viimeistely mahdollistaa lopullisen tuotteen keveyden ja kestävyyden. Valmistustavan vuoksi vanteissa on myös laaja valikoima mitoituksia erityisesti vanteen leveyden suhteen. HF-sarjan mittatilausvanteissa mallien väleillä on eroja esimerkiksi vanteen mitoituksissa ja värivaihtoehdoissa.

Vossen Forged-sarja

Forged eli takovanteet on valmistusmenetelmä, jossa vanne muotoillaan takomalla alumiinipalasta. Näin saavutetaan todella tiivis ja kestävä alumiinivanne, joka on myös äärimmäisen kevyt. Takovanteet luokitellaan valmistustavan vuoksi ns. high-end tuotteiksi eli vanteet ovat erityisen kalliita verrattuna yleisimpiin vanteisiin. Takovanteita on saatavilla yksiosaisia (monoblock), kaksiosaisia (2-piece) tai kolmeosaisia (3-piece). Useammasta osasta koottu vanne antaa hieman enemmän vaihtoehtoja vanteen mitoitukseen, mutta vaikuttaa toki myös hintaan, koska vanteen valmistus saattaa maksaa hieman enemmän.

Kaikki Forged-sarjan vanteet valmistetaan mittatilauksesta. Vanteiden tilauksessa on hyvä varautua 2-3 kuukauden toimitusaikaan. Hinnat Forged-sarjan vanteilla on alkaen 9 500 €/srj. Vaihtoehtoja on todella suuri määrä, joten hinnoittelu on aina kysyttävä erikseen. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan kylän komeimmat vanteet autoosi!

OTA YHTEYTTÄ

Tuotteet

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Näytetään tulokset 1–32 / 95

Tutustu yli 10 000 vanteen valikoimaan!

Rengas Parkin valikoimasta löydät vanteet jokaiseen tarpeeseen. Olemme erikoistuneet rengasliikkeenä erikoisvanteisiin, niiden myyntiin ja asennuksiin. Kattava valikoima sisältää kymmeniä eri vannemerkkejä jokaisesta hintaluokasta. Ostamalla vanteet suoraan alan ammattilaiselta, takaamme tuotteille aina sopivuustakuun ja lopputuloksena vanteet eivät vain sovi autoon vaan myös istuvat siihen hienosti tehden lopputuloksesta upean ja erottuvan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Nopeus ja työn laatu vakuuttavat asiakkaan

Rengas Parkin tyytyväisiin asiakkaisiin kuuluu pirkanmaalainen Eetu Jalonen. Hänen autostaan halkesi vanne, minkä vuoksi mies asteli Rengas Parkin pakeille. Rivakka toiminta saa kiitosta “Autostani vaihdettiin samalla vanteet uusiin kokonaisuudessaan. Rengas Park…

Lue lisää

Vanteiden pinnoitus tuo vanteille lisää käyttöikää

Vanteiden pinnoitus nostaa auton vanteiden käyttöikää, sillä keraaminen pinnoite hylkii likaa ja lisää vanteiden kestävyyttä. Pinnoite kestää hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas Park tarjoaa nyt pinnoituksen uusien vanteiden oston yhteydessä tarjoushintaan 60…

Lue lisää

Miten auton renkaat valitaan? Lue asiantuntijan vinkit

Kun autoon valitaan uusia renkaita, niiden ominaisuudet määritellään yleensä kahden peruskysymyksen perusteella: millainen auto on kyseessä ja millaista ajoa renkaiden täytyy kestää. Kolmantena renkaiden valintaan vaikuttavat luonnollisesti kuljettajan omat…

Lue lisää

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy
Wishlist 0
Continue Shopping