Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Concaver vanteet

Löydät valikoimastamme kaikki Concaver vanteet jotka ovat heti tilattavissa. Voit suodattaa tuotteita haluamillasi tiedoilla. Mikäli tarvitset apua vanteiden valinnassa, ota yhteyttä myyntiimme. Autamme vanteiden etsinnässä ja valinnassa mielellämme!

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Vannemerkki

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Concaver vanteet – Mittatilausvanteet edulliseen hintaan!

Haluatko autosi erottuvan joukosta? Laadukkaat Concaver vanteet ovat ratkaisu ongelmaan! Valikoimasta löytyy useita eri tyylisiä vannemalleja eri mitoituksilla. Vannemerkki valmistaa vanteita ns. perusmitoilla eli valmiita vanteita joissa mitoitus, väri ja pulttijaot on valmiiksi lyöty lukkoon. Näissä vanteissa toimitusaika on todella nopea, noin 7-14 arkipäivää. Saatavilla on myös mittatilauksena tehtyjä custom vanteita. Lue alta lisää!

Custom vanteet haluamillasi mitoilla

Concaver valikoimaan kuuluu perusmalliston lisäksi custom vanteet. Eli juuri haluamillasi mitoilla valmistetut vanteet sinun autoosi. Normaalisti mittatilauksena tehdyt vanteet ovat todella kalliita, yleisimmin johtuen siitä että vanteet ovat takovanteita. Concaver ei valmista kuitenkaan takovanteita (forged wheels) vaan vanteet on valmistettu perinteisemmällä Flow Forming-menetelmällä. Tämä ei tarkoita, että vanteet olisivat huonot tai eivät kestäisi käyttöä, vaan että vanteet eivät ole yhtä kevyet kuin takovanteet, mutta kestävät normaalikäyttöä todella hyvin. Concaver käyttää tästä valmistusmenetelmästään termiä Hybrid Forged (HF).

Etsitkö autoosi hienoja ja erottuvia vanteita, mutta tarvitset apua vanteiden mitoituksessa? Me Rengas Parkilla olemme myyneet vanteita paljon, myös mittatilauksesta tehtyjä. Autamme mielellämme henkilökohtaisesti vanteiden mitoituksessa ja tilaamisessa, se on meidän ydinosaamista! Kauttamme on saatavilla muitakin mittatilausvanteita eri vannevalmistajilta. Ota yhteyttä myyntiimme niin suunnitellaan autoosi uniikit näyttävät vanteet!

Tuotteet

Tuotteiden suodatus

Valitse alta haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen näet sivulla niiden mukaiset tuotteet.

Ajoneuvon merkki

Ajoneuvon malli

Vannemerkki

Ajoneuvo

Leveys

Profiili

Halkaisija

Kausi

Pulttijako

ET-luku

Keskireikä

Materiaali

Ulkohalkaisija

Sisähalkaisija

Kierre

Spacerin paksuus (mm.)

Väri

Näytetään tulokset 1–32 / 174

Tutustu yli 10 000 vanteen valikoimaan!

Rengas Parkin valikoimasta löydät vanteet jokaiseen tarpeeseen. Olemme erikoistuneet rengasliikkeenä erikoisvanteisiin, niiden myyntiin ja asennuksiin. Kattava valikoima sisältää kymmeniä eri vannemerkkejä jokaisesta hintaluokasta. Ostamalla vanteet suoraan alan ammattilaiselta, takaamme tuotteille aina sopivuustakuun ja lopputuloksena vanteet eivät vain sovi autoon vaan myös istuvat siihen hienosti tehden lopputuloksesta upean ja erottuvan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Nopeus ja työn laatu vakuuttavat asiakkaan

Rengas Parkin tyytyväisiin asiakkaisiin kuuluu pirkanmaalainen Eetu Jalonen. Hänen autostaan halkesi vanne, minkä vuoksi mies asteli Rengas Parkin pakeille. Rivakka toiminta saa kiitosta “Autostani vaihdettiin samalla vanteet uusiin kokonaisuudessaan. Rengas Park…

Lue lisää

Vanteiden pinnoitus tuo vanteille lisää käyttöikää

Vanteiden pinnoitus nostaa auton vanteiden käyttöikää, sillä keraaminen pinnoite hylkii likaa ja lisää vanteiden kestävyyttä. Pinnoite kestää hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas Park tarjoaa nyt pinnoituksen uusien vanteiden oston yhteydessä tarjoushintaan 60…

Lue lisää

Miten auton renkaat valitaan? Lue asiantuntijan vinkit

Kun autoon valitaan uusia renkaita, niiden ominaisuudet määritellään yleensä kahden peruskysymyksen perusteella: millainen auto on kyseessä ja millaista ajoa renkaiden täytyy kestää. Kolmantena renkaiden valintaan vaikuttavat luonnollisesti kuljettajan omat…

Lue lisää

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy