Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Pinnoituspalvelu

Pinnoitus helpottaa vanteiden puhtaana pitoa

TARJOUKSESSA! SILVER-pinnoitteen ostajalle vanteiden ylläpito-tuotepaketti -50% tai yksi Cartecin pesuaineista kaupanpäälle!

Vanteiden pinnoitus

Keraaminen pinnoite nostaa vanteiden käyttöikää merkittävästi. Pinnoite pitää vanteen puhtaana, sillä se hylkii likaa eikä vanteita tarvitse pestä niin usein. Lisäksi pesuun ei tarvitse käyttää lainkaan kemiallisia aineita, pelkkä vesipesu riittää irrottamaan lian. Esimerkiksi automaattipesussa lika irtoaa vanteista huomattavasti helpommin kuin pinnoittamattomista vanteista.

Pinnoittamattomissa vanteissa likaa saattaa kertyä vanteen sisäpuolelle etenkin keväällä ja syksyllä, kun tiellä on irtolikaa, vettä, kuraa ja loskaa. Kun lika pääsee vanteen sisäpuolelle, se voi aiheuttaa epätasaisuutta painotuksessa ja vaikuttaa negatiivisesti auton ajo-ominaisuuksiin. Vanteet täytyy tällöin käydä puhdistuttamassa ja tasapainottamassa uudelleen, mikä tuo autoilijalle kustannuksia. Vanteiden pinnoituksella tältä voidaan välttyä, sillä lika ei kerry vanteen sisäpuolelle yhtä helposti.

Näin vanteiden pinnoitus tehdään

Vanteiden pinnoitus kannattaa tehdä uusiin, täysin käyttämättömiin vanteisiin. Jos vanteet ovat ehtineet olla käytössä, ne täytyy ensin puhdistaa erityisellä tarkkuudella, joka vaatii tuplamäärän työtä ja rahaa. Uusien vanteiden pinnoitus tulee asiakkaalle siis huomattavasti edullisemmaksi.

Uudet vanteet puhdistetaan huolellisesti mahdollisesta rasvasta ja epäpuhtauksista, jonka jälkeen maalipinnan päälle asennetaan keraaminen, ohut pinnoite. Pinnoite levitetään sienellä ja annetaan kuivua. Tämän jälkeen vanteet käydään vielä läpi mikrokuituliinalla, jotta ylimääräinen aine saadaan poistettua ja lopullinen pinta saadaan valmiiksi. Ennen autoon asennusta suosittelemme että vanteiden annetaan kuivua vielä n. 12 tuntia.

Pinnoitteiden eroavaisuudet

  • Pinnoitteen kesto eli kulutuskestävyys
  • Hydrofobiset ominaisuudet (veden hylkivyys)
  • Pinnoitteen kovuus
Vanteiden pinnoitus

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy