Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Yhteistyö rengasliikkeen kanssa säästää yritysten aikaa

Yritykset, joilla on käytössään ajoneuvoja, ulkoistavat usein renkaiden säilytyksen ja vaihdon rengasliikkeille. Kun näin toimitaan, yrityksen ei tarvitse miettiä renkaiden varastointia, ajoneuvoissa on alla aina oikeanlaiset renkaat ja toimintakatkoksilta vältytään.

Yhteistyö rengasliikkeen kanssa säästää yritysten aikaa

Rengashotelli helpottaa renkaiden vaihtorumbaa

Rengashotellien käyttö on yleistynyt viime vuosina – ja suunta on koko ajan ylöspäin. Yritykset, joilla on käytössään ajokalustoa, voivat säilyttää talvi- tai kesärenkaita samassa paikassa, jossa myös renkaiden vaihto tapahtuu. Tämä säästää erittäin paljon aikaa ja helpottaa yritysten arkea. Samalla se vapauttaa myös yritysten varastotilaa muuhun käyttöön.

RengasParkin rengashotellissa on 1000 m2:n tilat ja 500 hotelliasiakasta. Tilaa on vielä uusillekin asiakkaille, ja paikan voi varata kätevällä nettiajanvarauksella. Voimme myös sopimuksen mukaan noutaa renkaat asiakkaan toimipisteeltä.

Renkaiden kunto varmistetaan ennen ajoon lähtöä

Asiakas ei joudu myöskään huolehtimaan ajoneuvojensa renkaiden kunnosta, vaan saa asiantuntijan näkemyksen siitä, kannattaako kyseisillä renkailla jatkaa matkaa vai olisiko renkaiden uusimisen aika.

Pidämme varastomme mahdollisimman laajana, jotta meillä on suoraan hyllyssä asiakasyritystemme kalustoon sopivia renkaita. Varastoimme tarvittaessa myös erikoiskokoja.

Säästä rahaa ulkoistamalla renkaiden säilytys ja vaihto

Rengashotelli on edullinen ratkaisu, sillä rengasnipun kausisäilytys (puoli vuotta) maksaa asiakkaalle vain 75 euroa tai mahdollisesti vähemmän, jos kalusto on laaja ja renkaita on enemmän.

Palvelu sisältää:

  • Renkaiden säilytys
  • Renkaiden pesu ja kuntotarkastus
  • Renkaiden vaihto
  • Vakuutus

Jos yritys vaihtaa itse kalustonsa renkaat, toiminta on pysähdyksissä ja henkilöstön aika kuluu muuhun kuin ydintekemiseen. Varsinaista säästöä ei siis kerry lainkaan, päinvastoin – tämä voi käydä asiakkaan kukkarolle jopa kalliimmaksi.

Me teemme tarvittaessa renkaiden vaihdot esimerkiksi iltatöinä, jolloin asiakas saa valmiin kaluston käyttöönsä aamuksi.

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2022 Rengas Park Oy