Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Mitä auton vanteista kannattaa maksaa?

Mitä auton vannesarja maksaa ja miksi vanteet kannattaa valita ammattilaisen kanssa? Tähän artikkeliin olemme koonneet paljon hyvää vannefaktaa, johon kannattaa tutustua ennen uusien vanteiden ostamista.

Hanki korkealaatuiset auton vanteet Rengasparkilta!

Kuinka paljon vanteet maksavat?

Perusvanteet maksavat meillä asennettuna 300 euroa tai siitä ylöspäin. Erikoisvanteiden hinta lähtee 550 eurosta ja voi nousta 4 000 euroon asti riippuen asiakkaan toiveista ja vannetyypistä. Vannesarjan hinta sisältää myös asennuksen, mutta tarvittaessa voimme myös lähettää vanteet postitse.

Jos renkaat ja vanteet ostetaan kokonaispakettina, hinta on yleensä noin puolet ja puolet. Nykyään monet panostavat vanteisiin enemmän, jolloin vanteet voivat muodostaa hinnasta isomman osan, jos ne yhdistetään edullisempiin renkaisiin. Etenkin kesärenkaissa edullisemmat renkaat ovat nykyisin varsin laadukkaita, mutta talvirenkaissa laatuerot näkyvät selkeämmin.

Lähtökohtana voidaan pitää sitä, että rengas- ja vannesarja asennettuna maksavat yhteensä alkaen 1000 euroa. Tarvikevannesarja renkaineen voi maksaa myös vähemmän, esimerkiksi 900 euroa.

Mistä vanteet kannattaa ostaa?

Monet verkkokaupat myyvät edullisia vanteita, mutta usein oikeanlaisten vanteiden valinta on vaikeaa ilman ammattilaisen näkemystä. Vaikka verkkokaupoissa on usein merkkikohtaisia hakutoimintoja, ne eivät välttämättä osaa erotella automallien sisällä olevia eroja toisistaan ja tarjoavat vääränlaisia vanteita.

Asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon:

  • vanteissa ja automalleissa on todella paljon eroja
  • auton käyttötapa, paino ja moottorin koko vaikuttavat vanteiden valintaan
  • vanteiden muokkaus on kallista eikä välttämättä aina mahdollista
  • vääränlaiset vanteet voivat haitata auton ajo-ominaisuuksia ja turvallisuutta
  • takuuasiat eivät välttämättä toimi verkkokaupan kautta yhtä hyvin kuin kivijalkaliikkeestä ostettuna

Meidän kauttamme vanne- ja rengassarjojen ostaminen on turvallista, sillä me varmistamme, että valitut vanteet ovat juuri kyseiseen autoon sopivat ja näyttävän näköiset. Meillä on myös paljon referenssikuvia erilaisista yhdistelmistä, joten asiakkaamme voi nähdä suoraan, miltä hänen autonsa tulee näyttämään. Kauttamme saa myös mittatilausvanteita.

Voiko vanteet asentaa itse?

Vanteiden asennus kannattaa aina teettää ammattilaisella, sillä väärin kiinnitetty vanne voi irrota hyvinkin nopeasti. Vääränlaiset pultit ja mutterit voivat myös vaurioittaa vannetta pysyvästi. Jos siis päätät tilata vanteet ja renkaat verkosta, kannattaa asennus kuitenkin jättää ammattilaiselle.

Meillä asennus kuuluu aina rengas- ja vannesarjojen hintaan. Jos tilaat sarjat netistä ja käyt asennuttamassa ne paikoilleen, kokonaishinta on kutakuinkin sama, kuin jos ostat koko paketin meiltä. Meiltä saat myös sopivuustakuun eli autoosi juuri täydellisesti sopivat vanteet. Me emme etsi asiakkaallemme kalleinta vaihtoehtoa vaan parhaiten sopivan.

Voiko rengas- tai vannesarjan saada osamaksulla?

Rengas- ja vannesarjan ostaminen yhdellä kertaa on monen kukkarolle kova paikka, joten haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden rahoitukseen. Voimme myydä renkaat 12 kuukauden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla, mikä on fiksu vaihtoehto ja tuo renkaiden hankinnan inhimilliselle tasolle.

Tule käymään liikkeessämme, niin saat varmasti autoosi sopivat ja komeat vanteet. Asiantuntijoillamme on erittäin laaja kokemus vanteista, joten pystymme auttamaan kaikissa kysymyksissäsi.

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2022 Rengas Park Oy