Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Kuusi syytä viedä auto renkaanvaihtoon ammattilaiselle

Renkaanvaihto on helppoa ja nopeaa ammattilaisen käsissä. Samalla saat ajantasaista tietoa renkaidesi kunnosta. Vain ammattilainen osaa kiinnittää huomiota kaikkiin tarpeellisiin yksityiskohtiin. Tässä artikkelissa on listattuna kuusi hyvää syytä vaihdattaa renkaat ammattilaisella.

1. Renkaiden kuntotarkastus

Asiakas ei ole useinkaan tietoinen renkaidensa kunnosta. Tarkastamme sekä irroitettavien että alle asennettavien renkaiden kunnon. Jos vaihdettavat renkaat ovat ajokelvottomassa kunnossa, emme suorita renkaanvaihtoa ollenkaan, vaan keskustelemme asiakkaan kanssa tilanteesta. Pystymme tarjoamaan myös uusia renkaita suoraan varastosta tai tilaamalla ne erikseen.

Vaikka renkaat olisivat päällisin puolin hyvässä kunnossa, me tarkistamme myös niiden valmistusiän. Renkaan tekninen ikä tulee tiensä päähän karkeasti sanottuna maksimissaan kymmenessä vuodessa. Vaikka urasyvyyttä ja nastoja olisikin vielä jäljellä, renkaat täytyy tällaisessa tilanteessa vaihtaa uusiin.

Samalla tarkastamme, että ohjauskulmat ovat kunnossa eli että renkaat ovat kuluneet tasaisesti. Jos renkaat kuluvat reunoilta nopeasti, autossa saattaa olla tekninen vika.

Kuusi syytä viedä auto renkaanvaihtoon ammattilaiselle

2. Varmistamme lukkopulttien kunnon

Autoissa on erilaisia lukkopultteja, yleismallisia ja autovalmistajakohtaisia. Huonokuntoinen tai väärin asennettu lukkopultti on todella vaikea irroittaa. Me pyrimme ennaltaehkäisemään pulttien kulumista tarkkailemalla niiden kuntoa ja vaihtamalla hyvissä ajoin uudet kuluneiden tilalle. On tärkeää, että renkaavaihtoon tulevalla asiakkaalla on lukkopultin avain mukana.

3. Renkaiden oikeanlainen sijoittelu

Renkaat sijoitellaan auton alle niiden kunnon mukaan. Lähtökohtana on, että paremmat renkaat asennetaan auton takaosaan riippumatta siitä, onko kyseessä neli-, etu- vai takavetoinen menopeli. Jos renkaat ovat hyvässä kunnossa ja kuluneet suhteellisen tasaisesti, arvioimme, kuinka renkaat kannattaa asentaa, jotta niiden käyttöikä saadaan pidettyä mahdollisimman pitkänä.

4. Rengaspaineanturijärjestelmien resetointi

Noin 80 % uusista autoista on rengaspaineanturijärjestelmä, joka täytyy ottaa huomioon renkaita vaihtaessa. Anturijärjestelmä täytyy nollata ajotietokoneen kautta renkaanvaihdon jälkeen, jotta se alkaa etsimään tietoa uusista antureista.

Järjestelmä aktivoituu vasta ajaessa, joten kalibrointia varten autolla täytyy ajaa tietyn verran. Kun kalibrointi on valmis, järjestelmä ilmoittaa, jos rengaspaineissa on heittoa. Kerromme asiakkaalle tästä etukäteen.

5. Alumiinivanteiden jälkikiristys

Kun renkaisiin asennetaan alumiinivanteet, pultit pitäisi tarkistaa uudelleen, kun autolla on ajettu 50-200 km. Tämä ei koske peltivanteita. Me teemme alumiinivanteiden jälkikiristyksen aina ilman ajanvarausta ja veloituksetta, myös täysin uusille asiakkaille.

6. Renkaiden säilytys

Kun renkaanvaihto on tehty, asiakas voi jättää irrotetut renkaat samalla kertaa rengashotelliin. Tämä tuo tilaa omaan varastoon tai autotalliin sekä varmistaa, että renkaat säilytetään oikein. Rengashotellissa olleet renkaat pestään ja tarkastetaan aina ennen käyttöönottoa.

Valitse RengasPark!

Renkaanvaihdon sesongit ovat huhtikuun alusta toukokuun puoliväliin ja lokakuun alusta marraskuun puoliväliin, jolloin kapasiteettimme riittää vaihtamaan jopa sadan auton renkaat päivässä. Voit varata ajan helposti netissä ja tarvittaessa myös muuttaa aikaasi omatoimisesti verkossa. Me olemme renkaiden, vanteiden ja autojen ammattilaisia, joten olet turvallisissa käsissä!

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2022 Rengas Park Oy