Inter Action -vanteet

Inter Action vannetukun vanteet ovat yksi myydyimmistä vanteistamme. Valikoimasta löytyy todella laaja valikoima edullisia vanteita. Inter Action valmistaa myös omia vanteita, mutta toimii sen lisäksi myös tukkuna monelle muulle vannemerkille. Laajasta valikoimasta löytyy paljon tyylikkäitä vanteita jotka mukailevat monen automallin alkuperäisvanteiden tyylisuuntia. Useimpaan vanteeseen sopii jopa alkuperäinen vanteen keskimerkki suoraan. Toimivaa perusvannetta hakevalle ja tyylikkäitä vanteita etsivälle Inter Actionin valikoimasta löytyy varmasti aina mieluinen vaihtoehto varsin edulliseen hintaan. Osa valikoimasta on suoraan Rengas Parkin valikoimassa, mutta jos varastosta ei heti löydy niin nopealla kolmen-viiden päivän toimituksella saamme lähes kaikki vaihtoehdot varastoon.

Palvelut

Vannemyynti

Laaja valikoima vanteita henkilöautoihin, pakettiautoihin ja maastureihin.

Asennukset

Kaikki vannetyöt ja rengasasennukset. Kauttamme myös vannekorjaukset.

Ilmainen toimitus

Kaikki vanne- ja rengaspaketit sisältävät ilmaisen toimituksen suomessa tai asennuksen toimipisteessämme.

Monaco vanteet

Monaco wheelsin valikoimasta löytyy kattava määrä vanteita aina lippavanteista tyylikkäisiin viisipuolaisiin vanteisiin. Useimmat Monacon vanteista soveltuvat myös talvikäyttöön. Monaco vanteet ovat yksi eniten myyvistä tuotteistamme erityisesti talvivannepuolella. Pääosin vanteet ovat tasapaksuja eli etu- ja takavanne ovat samalla leveydellä. Tämä monipuolistaa myös rengasvaihtoehtojen määrää.

Ronal ja Speedline vanteet

Ronal vanteet edustavat InterActionin valikoimassa hinnaltaan keskikastia. Vanteet ovat valmistettu euroopassa. Ronal valmistaa myös useiden automerkkien alkuperäisvanteita. Sama yritys valmistaa vanteita myös Speedline brändillä. Molemmat vannemerkit edustavat laatuvanteita eli kestävyyttä ja luotettavuutta.

Inter Action

Omalla Inter Action tuotenimellä valmistettavat vanteet edustavat vannetyyliltään pelkistettyjä mutta käytännöllisiä vanteita. Hintaluokka InterAction vanteissa asettuu pääsääntöisesti edullisimpien luokkaan. Valikoimasta löytyy laaja valikoima vanteita lähes kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin/-malleihin. InterAction vanteet ovat suosittuja erityisesti talvivannepuolella, koska ne ovat pelkistetyn muotoilun ansiosta helppo pitää puhtaana ja kestävät näin ollen hyvin myös talvikeleillä.

Valikoimamme vanteita:

Pyydä vannetarjousta!

Yhteydenottolomake
Aihe
Etunimi
Sukunimi

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 KANGASALA

}

Aukioloajat

Ma – Pe: 8.00-18.00
La: 9.00-14.00 (kesä-elokuun lauantait suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Soita meille!

0407222141

info@rengaspark.fi