Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Inter Action vannevalikoima

Interer Action vannetukun vanteet ovat yksi myydyimmistä vanteistamme. Valikoimasta löytyy todella laaja valikoima edullisia vanteita. Inter Action valmistaa myös omia vanteita, mutta toimii sen lisäksi myös tukkuna monelle muulle vannemerkille. Laajasta valikoimasta löytyy paljon tyylikkäitä vanteita, jotka mukailevat monen automallin alkuperäisvanteiden tyylisuuntia. Useimpaan vanteeseen sopii jopa alkuperäinen vanteen keskimerkki suoraan.

Toimivaa perusvannetta hakevalle ja tyylikkäitä vanteita etsivälle valikoimasta löytyy varmasti aina mieluinen vaihtoehto varsin edulliseen hintaan. Osa valikoimasta on suoraan Rengas Parkin valikoimassa. Jos varastosta ei heti löydy, niin nopealla 3-5 päivän toimituksella saamme lähes kaikki vaihtoehdot varastoon.

MONACO VANTEET

Monaco Wheelsin valikoimasta löytyy kattava määrä vanteita aina lippavanteista tyylikkäisiin viisipuolaisiin vanteisiin. Useimmat Monacon vanteista soveltuvat myös talvikäyttöön. Monaco vanteet ovat yksi eniten myyvistä tuotteistamme erityisesti talvivannepuolella. Pääosin vanteet ovat tasapaksuja eli etu- ja takavanne ovat samalla leveydellä. Tämä monipuolistaa myös rengasvaihtoehtojen määrää.

RONAL JA SPEEDLINE VANTEET

Ronal vanteet edustavat Inter Actionin valikoimassa hinnaltaan keskikastia. Vanteet ovat valmistettu Euroopassa. Ronal valmistaa myös useiden automerkkien alkuperäisvanteita. Sama yritys valmistaa vanteita myös Speedline brändillä. Molemmat vannemerkit edustavat laatuvanteita eli kestävyyttä ja luotettavuutta.

INTER ACTION VANTEET

Omalla Inter Action tuotenimellä valmistettavat vanteet edustavat vannetyyliltään pelkistettyjä mutta käytännöllisiä vanteita. Hintaluokka Inter Action vanteissa asettuu pääsääntöisesti edullisimpien luokkaan. Valikoimasta löytyy laaja valikoima vanteita lähes kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin/-malleihin. Inter Action vanteet ovat suosittuja erityisesti talvivannepuolella, koska ne ovat pelkistetyn muotoilun ansiosta helppo pitää puhtaana ja kestävät näin ollen hyvin myös talvikeleillä.

Rahoitus

Meiltä tilattaessa voit maksaa vanne-/rengasostokset edullisella ResursBank-rahoituksella jopa 12 kuukauden ilmaisella ja korottomalla maksuajalla.

Lue lisää rahoituksesta

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy