WSP Italy vanteet

WSP Italy on tunnetuin vannevalmistaja, joka valmistaa vanteita hyvin lähelle auton alkuperäisvanteiden mittoja ja tyylisuuntia. Monet WSP Italy vanteet ovat jopa hyväksyttyjä tarvikevaihtoehtoja autovalmistajien puolesta. Vanteet valmistetaan muutamissa eri paikoissa Aasian suunnalla ja Euroopassa. Laadultaan WSP Italy vanteet ovat kestäviä ja näyttäviä. Vannevalikoimasta löytyy tiettyihin automalleihin tarkasti mitoitettuja ja suunniteltuja vannemalleja, joiden sopivuus ja näyttävyys autossa lähentelevät täydellisyyttä. Jos haet vanteita, jotka kunnioittavat auton alkuperäistä ulkonäköä mutta haluat esim. tuumakooltaan isommat vanteet, niin WSP Italy vannevalikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Palvelut

Vannemyynti

Laaja valikoima vanteita henkilöautoihin, pakettiautoihin ja maastureihin.

Asennukset

Kaikki vannetyöt ja rengasasennukset. Kauttamme myös vannekorjaukset.

Ilmainen toimitus

Kaikki vanne- ja rengaspaketit sisältävät ilmaisen toimituksen Suomessa tai asennuksen toimipisteessämme.

WSP Italy vannevalikoimasta löytyy vannevaihtoehtoja useilla mitoilla eli samaa vannetyyliä saa useilla erilaisilla mitoituksilla. Vanteita löytyy normaaliin tapaan saman levyisinä etuvanteiksi ja takavanteiksi mutta myös useilla mitoituksilla saa tilattua myös kapea/leveä vannesarjoja. Yksi suosittu tekijä vanteissa on, että näitä saa tilattua myös yksittäisiä. Kaikki vannevalmistajat eivät aina myy kuin sarjoittain tai pareittain vanteita, joka hankaloittaa esimerkiksi yhden tai kahden vanteen ostoa vanhojen tilalle.

WSP Italy vanteita löytyy siis useilla mitoilla. Me Rengas Parkissa osaamme ammattilaisina auttaa sinua löytämään juuri halutunlaiset vanteet oikealla mitoituksella autoosi. Ota yhteyttä myyntiimme niin autamme tekemään autostasi taas näyttävän näköisen!

Kestävät ja laadukkaat vanteet

WSP Italy valmistamat vanteet käyvät läpi erilaisia testejä, joilla varmistetaan vanteiden kestävyys ja todennetaan laatu standardien mukaiseksi. Vanteet ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Tämän vuoksi ne ovatkin nousseet suosittuun asemaan vannetoimittajien joukossa.

Joustava rahoitusmahdollisuus

Kauttamme voit aina ostaa myös edullisella ResursBank-rahoituksella joka tarjoaa jopa 12 kuukauden täysin korottoman ja kuluttoman maksuajan. Kysythän ajankohtaiset rahoitustarjoukset aina myös myynnistämme.

Valikoimamme vanteita:

Pyydä vannetarjousta!

Yhteydenottolomake
Aihe
Etunimi
Sukunimi

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 KANGASALA

}

Aukioloajat

Ma – Pe: 8.00-18.00
La: 9.00-14.00 (kesä-elokuun lauantait suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Soita meille!

0407222141

Laita meili