Vanteet ja tarvikkeet

Laaja valikoima vanteita suoraan hyllystä tai nopealla toimituksella! Valmiita edullisesti hinnoiteltuja rengas- ja vannesarjoja löytyy Kangasalan rengasliikkeestä aina hyllystä. Valikoimamme kattaa vanteet aina perinteisistä teräsvanteista  alkuperäisiin alumiinivanteisiin ja replicavanteisiin. Meiltä myös rahoitukset aina kalliimpiin vanne- ja rengassarjoihin. Tutustu valikoimaan!

Valikoima

VANTEET

VALMIIT SARJAT

Heti hyllystä löytyvät valmiit vanne-/rengaspaketit löydät nettivaraosasta alla olevasta linkistä. Valmiit sarjat ovat vielä muunneltavissa renkaiden ja tarvikkeiden kuten tpms-antureiden osalta. Kysy tarjousta!

VANTEET

Kaikki varastostamme löytyvät vanteet ja valmiiksi hinnoitellut vannesarjat on listattu nettivaraosa.com:iin. Jos et heti löydä mieleistäsi niin kysy tarjousta!

SUOSITUT REPLICA-VANTEET!

Valikoimastamme löytyy kattava valikoima tyylikkäitä replica-vanteita moneen automerkkiin ja malliin. Replica-vanteet mukailevat usein tietyn automerkin sporttimallien, kuten AMG, RS, tai Alpina vanteiden ulkonäköä, mutta ovat huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin alkuperäiset. Osa vanteista löytyy heti hyllystä myös valmiiksi hinnoiteltuina rengas- ja vannepakettina. Kaikkiin meiltä ostettuihin vanteisiin ja renkaisiin saa myös korotonta ja kulutonta maksuaikaa aina vähintään 30-60pv. Soita myyntiimme tai lähetä tarjouskysely sivuiltamme niin teemme sinulle parhaan tarjouksen!

TPMS-anturit & merkkivalon nollaus

Nykyajan autot on usein varusteltu rengaspaineantureilla (tpms-anturit), jotka mittaavat aktiivisesti renkaiden painetta. Jos järjestelmään tulee vikaa auto ilmoittaa tästä rengaspaineen varoitusvalolla mittaristossa. Apua tilanteeseen löydät meiltä!

Uudet anturit asennettuna, koodaukset ja vanhojen antureiden vianhaku helposti ja nopeasti Rengas Parkista! Meillä on käytössä nykyaikaiset CUB-tarvikesensorit jotka käyvät lähes kaikkiin ajoneuvoihin!

Renkaiden vaihdon yhteydessä rengaspaine-järjestelmä saattaa usein hetkittäisesti nollaantua. Me huolehdimme Rengas Parkissa merkkivalon nollauksen ja järjestelmän kalibroinnin ilman lisäkustannuksia!

TPMS-anturit

kaikkiin autoihin!

4 anturia asennettuna!

Tervetuloa paremman palvelun rengasliikkeeseen - Varaa aika soittamalla 040 7222141 tai