Auton vanteet ja tarvikkeet

Etsitkö uusia vanteita? Auton vanteet ja muut haluamasi tarvikkeet löydät kätevästi RengasParkin monipuolisesta valikoimasta!

Hanki vanteet suoraan hyllystä tai nopealla toimitusajalla. Valmiita, edullisesti hinnoiteltuja rengas- ja vannesarjoja löytyy hyllystä Tampereen lähellä Kangasalassa sijaitsevasta rengasliikkeestämme.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sopivan vaihtoehdon löytämisessä. Valikoimamme kattaa vanteet aina perinteisistä teräsvanteista alkuperäisiin alumiinivanteisiin ja tyylikkäisiin tarvikevanteisiin.

Meiltä saat tarvittaessa myös rahoituksen kaikkiin rengas- ja vanneostoksiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja ota yhteyttä!

AUTON VANTEET JOKAISEEN AUTOMALLIIN

Kattava vannevalikoimamme sisältää monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen autoon. Meiltä löydät auton vanteet aina perinteisistä malleista tyylikkäisiin merkki- ja replica-vanteisiin.

Koska erilaisia vannevaihtoehtoja on paljon, voi sopivien vanteiden ostaminen olla toisinaan haastavaa. Meillä RengasParkissa on osaava henkilökunta, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun autoosi sopivat vaihtoehdot. Jälleenmyymme lähes kaikkia markkinoilta löytyviä auton vanteita, ja teemme myös maahantuontia joidenkin merkkien osalta. Otamme myös vaihdossa käytettyjä vanteita. Kysy myynnistämme lisää!

Varastostamme löytyy rajattu määrä vaihtoehtoja nopeaan tarpeeseen, mutta tarvittaessa vanteita saadaan nopeilla toimituksilla myös lisää. Toimipisteemme sijaitsee aivan Tampereen rajalla, Kangasalan puolella. Myymme auton vanteita ja valmiita vanne-rengassarjoja myös edullisilla toimituksilla ympäri Suomea. Ota yhteyttä myyntiimme, niin teemme sinulle tarjouksen!

VANTEET

Valikoimat

VALMIIT SARJAT

Heti hyllystä löytyvät valmiit vanne-/rengaspaketit löydät nettivaraosasta alla olevasta linkistä. Valmiit sarjat ovat vielä muunneltavissa renkaiden ja tarvikkeiden kuten tpms-antureiden osalta. Kysy tarjousta!

VANTEET HETI VARASTOSTA

Kaikki varastostamme löytyvät vanteet ja valmiiksi hinnoitellut vannesarjat on listattu nettivaraosa.com:iin. Jos et heti löydä mieleistäsi niin kysy tarjousta!

TPMS-anturit & merkkivalon nollaus

Nykyajan autot on usein varusteltu rengaspaineantureilla (tpms-anturit), jotka mittaavat aktiivisesti renkaiden painetta. Jos järjestelmään tulee vikaa, auto ilmoittaa tästä rengaspaineen varoitusvalolla mittaristossa. Apua tilanteeseen löydät meiltä.

Uudet anturit asennettuna, koodaukset ja vanhojen antureiden vianhaku helposti ja nopeasti Rengas Parkista! Meillä on käytössä nykyaikaiset CUB-tarvikesensorit. jotka käyvät lähes kaikkiin ajoneuvoihin!

Renkaiden vaihdon yhteydessä rengaspainejärjestelmä saattaa usein hetkittäisesti nollaantua. Me huolehdimme Rengas Parkissa merkkivalon nollauksen ja järjestelmän kalibroinnin ilman lisäkustannuksia!

TPMS-anturit

kaikkiin autoihin!

4 anturia asennettuna!