Auton vanteet ja tarvikkeet

Saat auton vanteet laajasta valikoimastamme suoraan hyllystä tai nopealla toimituksella. Valmiita, edullisesti hinnoiteltuja rengas- ja vannesarjoja löytyy hyllystä Tampereen lähellä Kangasalassa sijaitsevasta rengasliikkeestämme. Valikoimamme kattaa vanteet aina perinteisistä teräsvanteista alkuperäisiin alumiinivanteisiin ja replica-vanteisiin. Meiltä saat tarvittaessa myös rahoituksen kalliimpiin vanne- ja rengassarjoihin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja ota yhteyttä!

LAAJA VANNEVALIKOIMA!

Kattava vannevalikoimamme sisältää vaihtoehtoja jokaiseen autoon. Meiltä löydät auton vanteet aina perinteisistä malleista tyylikkäisiin merkki- ja replica-vanteisiin. Koska vaihtoehtoja on paljon, voi sopivien vanteiden ostaminen olla haastavaa. Meillä RengasParkissa on osaava henkilökunta, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun autoosi sopivat vaihtoehdot. Jälleenmyymme lähes kaikkia markkinoilta löytyviä auton vanteita, ja teemme myös maahantuontia joidenkin merkkien osalta. Otamme myös vaihdossa käytettyjä vanteita. Kysy myynnistämme lisää!

 

Varastostamme löytyy rajattu määrä vaihtoehtoja nopeaan tarpeeseen, mutta tarvittaessa vanteita saadaan nopeilla toimituksilla myös lisää. Toimipisteemme sijaitsee aivan Tampereen rajalla Kangasalan puolella. Myymme auton vanteita ja valmiita vanne-rengassarjoja myös edullisilla toimituksilla ympäri Suomea. Ota yhteyttä myyntiimme, niin teemme sinulle tarjouksen!

SUOSITUT REPLICA-VANTEET!

Valikoimastamme löytyy kattava valikoima tyylikkäitä replica-vanteita moneen automerkkiin ja -malliin. Replica-vanteet mukailevat usein tietyn automerkin sporttimallien, kuten AMG-, RS- tai Alpina-vanteiden ulkonäköä, mutta ovat huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin alkuperäiset. Osa vanteista löytyy heti hyllystä myös valmiiksi hinnoiteltuna rengas- ja vannepakettina. Kaikkiin meiltä ostettuihin auton vanteisiin ja renkaisiin saa myös korotonta ja kulutonta maksuaikaa aina vähintään 30-60 päivää. Soita myyntiimme tai lähetä tarjouskysely sivuiltamme niin teemme sinulle parhaan tarjouksen!

VANTEET

Valikoima

VALMIIT SARJAT

Heti hyllystä löytyvät valmiit vanne-/rengaspaketit löydät nettivaraosasta alla olevasta linkistä. Valmiit sarjat ovat vielä muunneltavissa renkaiden ja tarvikkeiden kuten tpms-antureiden osalta. Kysy tarjousta!

VANTEET

Kaikki varastostamme löytyvät vanteet ja valmiiksi hinnoitellut vannesarjat on listattu nettivaraosa.com:iin. Jos et heti löydä mieleistäsi niin kysy tarjousta!

TPMS-anturit & merkkivalon nollaus

Nykyajan autot on usein varusteltu rengaspaineantureilla (tpms-anturit), jotka mittaavat aktiivisesti renkaiden painetta. Jos järjestelmään tulee vikaa, auto ilmoittaa tästä rengaspaineen varoitusvalolla mittaristossa. Apua tilanteeseen löydät meiltä!

Uudet anturit asennettuna, koodaukset ja vanhojen antureiden vianhaku helposti ja nopeasti Rengas Parkista! Meillä on käytössä nykyaikaiset CUB-tarvikesensorit. jotka käyvät lähes kaikkiin ajoneuvoihin!

Renkaiden vaihdon yhteydessä rengaspaine-järjestelmä saattaa usein hetkittäisesti nollaantua. Me huolehdimme Rengas Parkissa merkkivalon nollauksen ja järjestelmän kalibroinnin ilman lisäkustannuksia!

TPMS-anturit

kaikkiin autoihin!

4 anturia asennettuna!

Tervetuloa paremman palvelun rengasliikkeeseen! Varaa aika soittamalla 040 7222141 tai