Vannemyynti

Uudet, huolella valitut vanteet tuovat autollesi uuden ilmeen. Uusia vanteita ostaessa on kuitenkin otettava huomioon useita eri asioita, jotka liittyvät vannekokoon, vanteiden mitoitukseen, ajettavuuteen ja auton muihin ominaisuuksiin. Oikeiden vanteiden valitseminen ei siis aina ole helppoa. Alan ammattilaisina me osaamme tarjota sinulle vaihtoehtoja vannekauppamme laajasta valikoimastamme.

Ota yhteyttä vannemyyntiimme ja pyydä tarjousta!

Palvelut

Vannemyynti

Laaja valikoima vanteita henkilöautoihin, pakettiautoihin ja maastureihin.

Asennukset

Kaikki vannetyöt ja rengasasennukset. Kauttamme myös vannekorjaukset.

Ilmainen toimitus

Kaikki vanne- ja rengaspaketit sisältävät ilmaisen toimituksen suomessa tai asennuksen toimipisteessämme.

Tutustu vannevalikoimaan

Vanteiden valinta

Uusien vanteiden hankinnassa on useita asioita, joita kannattaa ottaa huomioon. Kaikki vanteet eivät sovellu esimerkiksi talvikäyttöön. Myös vanteiden leveys ja offset-mitat vaikuttavat vanteiden istuvuuteen ja auton ajettavuuteen.

Vannemyynti on asiantuntijatyötä, ja ammattitaitoinen henkilöstömme osaakin auttaa näissä asioissa jokaista asiakasta henkilökohtaisesti. Pyrimme tarjoamaan aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvia vaihtoehtoja.

Rengas Park toimii jälleenmyyjänä kaikkien isoimpien vannetoimittajien kanssa, ja tuomme myös itse maahan joitakin merkkejä ja vannemalleja. Vannekauppa tarjoaa laajan valikoiman ja lisäksi osaava henkilökuntamme takaa aina parhaan lopputuloksen!

Laajasta valikoimastamme löydät myös kaikki tarvikkeet, kuten pultit, mutterit, soviterenkaat ja tpms-anturit kaikkiin autoihin. Toimipisteemme sijaitsee aivan Tampereen rajalla Kangasalan puolella. Poikkea meillä niin tarjoamme kahvit ja esittelemme mielellämme eri vaihtoehtoja. Tervetuloa!

Ota yhteyttä!

 

Pyydä vannetarjousta!

Yhteydenottolomake
Aihe
Etunimi
Sukunimi

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 KANGASALA

}

Aukioloajat

Ma – Pe: 8.00-18.00
La: 9.00-14.00 (kesä-elokuun lauantait suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Soita meille!

0407222141

info@rengaspark.fi