Rautamo Wheel Fashion vanteet

Rautamo on yksi Pohjoismaiden suurimmista vannetukuista, joiden vannevalikoimasta löytyvät alan uusimmat mallit ja ikuiset klassikot. Rautamon useista vannemerkeistä löytyy eri merkkejä aina edullisimmasta päästä laadukkaimpiin mittatilausvanteisiin. Vanteiden valinta kannattaa aina luokitella kahdella tapaa eli käyttötarkoituksen ja ulkonäön mukaisesti. Kaikki vanteet eivät aina sovellu esimerkiksi talvikäyttöön tai kaikissa vanteissa ei riitä kantavuus kaikkiin autoihin. Rengas Parkin väki on auttamassa asiakkaita oikeanlaisten mutta myös halutun näköisten vanteiden valinnassa.

Palvelut

Vannemyynti

Laaja valikoima vanteita henkilöautoihin, pakettiautoihin ja maastureihin.

Asennukset

Kaikki vannetyöt ja rengasasennukset. Kauttamme myös vannekorjaukset.

Ilmainen toimitus

Kaikki vanne- ja rengaspaketit sisältävät ilmaisen toimituksen Suomessa tai asennuksen toimipisteessämme.

BBS vanteet

Pitkänlinjan vannevalmistaja ja yksi legendaarisimmista vannemerkeistä. BBS vanteet ovat laadultaan rata-/ urheiluautotasoa ja ne valmistetaan Saksassa. Vannemerkin kaikki tuotteet edustavat laadullisesti mutta myös hinnallisesti kärkipäätä. Kun arvostat vanteissa kestävyyttä ja laatua, on BBS varma valinta.

Rial vanteet

Rial on yksi tunnetuimmista tarvikevannevalmistajista. Sen valikoimasta löytyvät edulliset ja keskihintaiset tuotteet. Usein uutuustuotteita julkaiseva Rial ei varmasti jää jalkoihin myöskään näyttävyytensä puolesta. Useat Rialin vanteet soveltuvat erinomaisesti myös talvikäyttöön.

Spath vanteet

Spath vanteet ovat erikoistuneet painavampien henkilöautojen, SUV:n ja paketti-/ kuorma-autojen vanteisiin. Usein kyseisten autojen kohdalla vanteiden kantavuus ei riitä täyttämään autojen teknisiä vaatimuksia, mutta Spathin vanteissa kantokykyä riittää raskaimpiinkin ajoneuvoihin. Mallistosta löytyy muutamia vannetyylejä eri värityksillä. Kestävää vannetta pakettiautoon etsivälle Spath on järkivalinta.

Joustava rahoitusmahdollisuus

Kauttamme voit aina ostaa myös edullisella ResursBank-rahoituksella, joka tarjoaa jopa 12 kuukauden täysin korottoman ja kuluttoman maksuajan. Kysythän ajankohtaiset rahoitustarjoukset aina myös myynnistämme.

Valikoimamme vanteita:

Pyydä vannetarjous

Yhteydenottolomake
Aihe
Etunimi
Sukunimi

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 KANGASALA

}

Aukioloajat

Ma – Pe: 8.00-18.00
La: 9.00-14.00 (kesä-elokuun lauantait suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Soita meille!

Laita meili