Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Rautamo Wheel Fashion vanteet

Rautamo on yksi Pohjoismaiden suurimmista vannetukuista, joiden vannevalikoimasta löytyvät alan uusimmat mallit ja ikuiset klassikot. Rautamon useista vannemerkeistä löytyy eri merkkejä aina edullisimmasta päästä laadukkaimpiin mittatilausvanteisiin. Vanteiden valinta kannattaa aina luokitella kahdella tapaa eli käyttötarkoituksen ja ulkonäön mukaisesti. Kaikki vanteet eivät aina sovellu esimerkiksi talvikäyttöön tai kaikissa vanteissa ei riitä kantavuus kaikkiin autoihin. Rengas Parkin väki on auttamassa asiakkaita oikeanlaisten mutta myös halutun näköisten vanteiden valinnassa.

BBS vanteet

Pitkänlinjan vannevalmistaja ja yksi legendaarisimmista vannemerkeistä. BBS vanteet ovat laadultaan rata-/ urheiluautotasoa ja ne valmistetaan Saksassa. Vannemerkin kaikki tuotteet edustavat laadullisesti mutta myös hinnallisesti kärkipäätä. Kun arvostat vanteissa kestävyyttä ja laatua, on BBS varma valinta.

Rial vanteet

Rial on yksi tunnetuimmista tarvikevannevalmistajista. Sen valikoimasta löytyvät edulliset ja keskihintaiset tuotteet. Usein uutuustuotteita julkaiseva Rial ei varmasti jää jalkoihin myöskään näyttävyytensä puolesta. Useat Rialin vanteet soveltuvat erinomaisesti myös talvikäyttöön.

Spath vanteet

Spath vanteet ovat erikoistuneet painavampien henkilöautojen, SUV:n ja paketti-/ kuorma-autojen vanteisiin. Usein kyseisten autojen kohdalla vanteiden kantavuus ei riitä täyttämään autojen teknisiä vaatimuksia, mutta Spathin vanteissa kantokykyä riittää raskaimpiinkin ajoneuvoihin. Mallistosta löytyy muutamia vannetyylejä eri värityksillä. Kestävää vannetta pakettiautoon etsivälle Spath on järkivalinta.

Joustava rahoitusmahdollisuus

Kauttamme voit aina ostaa myös edullisella ResursBank-rahoituksella, joka tarjoaa jopa 12 kuukauden täysin korottoman ja kuluttoman maksuajan. Kysythän ajankohtaiset rahoitustarjoukset aina myös myynnistämme.

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy