Rahoitus

Meiltä voit ostaa kaikki rengastyöt, renkaat ja vanteet myös edullisella rahoituksella. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Yhteistyökumppanimme rahoituksissa ovat Jousto ja ResursBank. Voit hakea rahoitusta jo etukäteen tekemällä rahoitushakemuksen tai halutessasi paikanpäällä rengasliikkeessä Kangasalla. ResursBank-rahoituksella saat aina 30-60pv. korotonta ja täysin kulutonta maksuaikaa.

Rahoituskampanjan aikana saatavilla myös vuoden koroton ja kuluton maksuaika!

 

ResursBank-rahoitus

Resurs Bank -rahoituksella saat lainapäätöksen heti, ilman takaajia tai vakuuksia.

 

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla hakemuksella tai liikkeessä paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella.. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun. Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Jousto-lasku

Jousto-lasku ja osamaksu hakemus tehdään rengasliikkeessä tuotteiden oston yhteydessä. Hakemukseen tarvitaan asiakkaan henkilötodistus.

 

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa.