Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Mersun vanteet

Meiltä saat Mercedes Benz -vanteet näppärästi suoraan varastosta tai tilaustavarana. Laajasta valikoimastamme löydät niin sporttisemmat ratkaisut kuin käytännöllisemmätkin vaihtoehdot jokaiseen Mercedes Benz -malliin.

Autamme sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavat vanteet ja asennamme ne paikoilleen toimipisteellämme Kangasalla, Lahdentien varrella. Voimme myös sovittaa erilaisia vaihtoehtoja, jotta lopputulos on varmasti mieleinen. Tule tutustumaan valikoimaamme!

Mercedes Benz -vanteiden valinta

Mercedes Benz -vanteet valitaan sen perusteella, mitä niillä halutaan tavoitella. Suuremmalla tuumakoolla saavutetaan näyttävyyttä, mutta tietyssä pisteessä vanteiden koko alkaa vaikuttaa heikentävästi auton ajo-ominaisuuksiin. Käytännöllisyyteen tähtäävä kuljettaja valitseekin yleensä pienemmän tuumakoon vanteet.

Useimmin Mersuihin asennetaan yleensä samanlevyiset vanteet eteen ja taakse. Kun vanteet ovat samanlaiset, vaihtoehtoja on tarjolla enemmän ja myös rengashankinta on helpompaa. Jos taakse halutaan leveämmät vanteet (eli ns. kapea-leveäsarja), vaikuttaa se myös renkaiden valintaan.

Vanteet Mersun C-sarja

C-malli on Mercedes Benzin yleisin automalli. Yleensä C-sarjan autoihin laitetaan 18-19-tuumaiset vanteet. 18 tuuman vanteet ovat hillityn näköiset ja käytännölliset, 19 tuuman vanteet ovat puolestaan näyttävämmät, mutta ajo-ominaisuudet säilyvät vielä hyvinä. Isoin tuumakoko, mitä C-sarjan autoihin kannattaa laittaa, on 20.

E-sarja

Mercedes Benzin E-sarjalaiset ovat korirakenteeltaan hieman C-sarjan autoja suurempia, joten niissä voidaan käyttää myös suurempia vanteita. Yleisin vannekoko E-sarjan autoissa on 20 tuumaa. Se tarjoaa näyttävyyttä, mutta säilyttää auton ajo-ominaisuudet hyvinä. Käytännöllisyyttä tavoittelevat valitsevat 19-tuumaiset vanteet, ja maksimaalista näyttävyyttä tavoitteleville voidaan asentaa jopa 21-tuumaiset vanteet.

GLC-sarja

GLC-mallin mersuihin voidaan laittaa suuremmat vanteet, sillä niissä myös renkaat ovat korkeammat kuin henkilöautomalleissa. Yleensä GLC-malleihin asennetaan 21-tuumaiset vanteet, sillä ne ovat näyttävät, mutta käytännölliset. Erityisesti näyttävää ulkonäköä tavoitteleville voidaan laittaa myös 22 tuuman vanteet. 20-tuumainen vanne on käytännöllisen kuljettajan valinta.

Huomioimme myös rengaspaineanturit

Uusimmissa Mercedes Benz -malleissa (2015 alkaen) on ajotietokoneeseen kytkeytyvät rengaspaineanturit, jotka täytyy huomioida vanteita asennettaessa. Asennuksen jälkeen vanhat anturit voidaan kiinnittää takaisin, asentaa niiden tilalle uudet anturit tai jättää anturit kokonaan asentamatta.

Asiakas päättää, mitä antureiden kanssa tehdään, sillä laki ei velvoita niiden asentamista. Vanteiden asennus ilman antureita on luonnollisesti edullisempaa, mutta tämän jälkeen järjestelmässä palaa toistuvasti vikavalo. Käymme tilanteen aina asiakkaan kanssa läpi ennen vanteiden tilaamista.

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy