Mercedes-Benz vanteet

Valikoimissamme on paljon erilaisia Mercedes-Benz style-vanteita. Valitse alla olevasta galleriasta kiinnostavimmat mallit ja lähetä meille niistä kysely sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Meidän kauttamme saat myös ResursBank-rahoitustarjouksen: 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa!

Vanteiden hinnoittelu

  • 17” = 595€/srj.
  • 18” = 645€/srj.
  • 19” = 760€/srj.
  • 20” = 940€/srj.
  • 21” = 980€/srj.
  • 22” = 1030€/srj.

Pyydä tarjous valmiista sarjasta renkaineen! Muistathan ilmoittaa auton merkin ja mallin tarjouskyselyssä. Kiitos!

Kerro meille alla olevalla lomakkeella, mitkä Mersun vanteet sinua kiinnostavat. Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä.

12 + 2 =

Resurs Bank -rahoitus

Resurs Bank -rahoituksella saat lainapäätöksen heti, ilman takaajia tai vakuuksia. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla hakemuksella tai liikkeessä paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun. Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta