Japan Racing -vanteet

Mittatilausvanteet nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Tästä koostuu huippusuositut Japan Racing -vannevalikoimat. Lähes jokaisen vannemallin voi tilata juuri haluamillaan mitoilla ja värityksellä. Tämän myötä näyttävä lopputulos on takuuvarma!

Palvelut

Vannemyynti

Laaja valikoima vanteita henkilöautoihin, pakettiautoihin ja maastureihin.

Asennukset

Kaikki vannetyöt ja rengasasennukset. Kauttamme myös vannekorjaukset.

Ilmainen toimitus

Kaikki vanne- ja rengaspaketit sisältävät ilmaisen toimituksen suomessa tai asennuksen toimipisteessämme.

LAAJA JA EDULLINEN VALIKOIMA

Japan Racing -alumiinivanteet ovat saavuttaneet huippusuosion laajan ja edullisen valikoiman ansiosta. Lähes kaikki Japan Racing -vanteet ovat tilattavissa usealla eri värityksellä ja mitoilla. Lähes jokaista vannemallia on saatavilla halutulla tuumakoolla, leveydellä, pulttijaolla ja offsetillä. Tämä takaa vanteiden täydellisen istuvuuden autoon kuin autoon. Vannetyyleistä löytyy esim. syvä concave vanne, lippavanne, paksupuolaisesta ohutpuolaiseen ja jopa offroad-tyylisiä vanteita.

TARVIKKEET JA SOPIVUUSTAKUU

Kun ostat meiltä Japan Racing -vanteet autoosi, saat mukaan myös uudet pultit/ mutterit ja soviterenkaat. Kun ostat kauttamme vanteet, saat myös sopivuustakuun. Me Rengas Parkissa osaamme sanoa juuri oikean mitoituksen vanteille, jotta vanteet sopivat autoosi ja lopputulos olisi näyttävä.

VANTEET MITTOJEN MUKAAN

Mittatilausvanteiden mitoitukseen kannattaa aina kysyä alan ammattilaiselta apua. Me Rengas Parkissa tunnemme nämä asiat ja autamme mielellämme löytämään vannemallin, joka sopii autoosi ja lopputulos on takuulla näyttävä sekä tyylikäs.

JAPAN RACING VANTEIDEN TOIMITUSAIKA

Kaikkien mittatilaustyönä tilattujen vanteiden toimitusaika on noin 1-3 viikkoa riippuen sen hetkisestä tilauskannasta. Meiltä tilattaessa voit maksaa vanne-/rengasostokset edullisella ResursBank-rahoituksella jopa 12 kuukauden ilmaisella ja korottomalla maksuajalla.

JAPAN RACING VANTEET

JAPAN RACING VANTEIDEN TARVIKKEET

Suosittelemme aina ostamaan vanteisiin myös Japan Racingin omat pultit ja mutterit. Mittatilaustyönä tehtyjen vanteiden pulttijako porataan, jolloin kiinnityskohtien reikien halkaisija on liian pieni ns. orkkispulteille ja -muttereille. Tämän vuoksi kannattaa aina JR-vanteiden kanssa käyttää vain niihin tarkoitettuja kiinnitystarvikkeita.

Mittatilaustyönä tehtyjen vanteiden keskireikä on usein 74,1mm, joka on useaan automalliin liian iso. Tähän tarvitsee oikeanlaiset soviterenkaat, jotta vanteen saa keskitettyä auton pyörännapaan kunnolla. Oikeanlaiset soviterenkaat kuuluvat meillä aina kaupan hintaan.

Japan Racingilta löytyy myös laaja valikoima spacereita eli levikepaloja. Näitä käytetään yleensä jos vanteiden omat mitat eivät riitä tuomaan vannetta riittävästi ulospäin. Oikeanlaiseen mitoitukseen kannattaa aina kysyä meiltä myös neuvoa.

Pyydä vannetarjous

Yhteydenottolomake
Aihe
Etunimi
Sukunimi

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 KANGASALA

}

Aukioloajat

Ma – Pe: 8.00-18.00
La: 9.00-14.00 (kesä-elokuun lauantait suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Soita meille!

0407222141

info@rengaspark.fi