Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Japan Racing -vanteet

JR-vanteet nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Tästä koostuu huippusuositut Japan Racing -vannevalikoimat. Lähes jokaisen vannemallin voi tilata juuri haluamillaan mitoilla ja värityksellä. Tämän myötä näyttävä lopputulos on takuuvarma! Verkkokaupastamme löydät kaikki Japan Racing vanteet. Tutustu valikoimaan!

Suosittelemme!

EDULLINEN HINTATASO – MITTATILAUSVANTEET

Suositut ja kustomoitavat Japan Racing vanteet edulliseen hintaan. Vannemarkkinoilta löytyy paljon valmistajia jotka valmistavat vanteita ns. mittatilauksena halutuilla mitoilla, mutta lähes aina hintalappu vanteissa alkaa 5000€ sarjahinnoista ylöspäin. Monesti mittatilauksesta valmistetut vanteet ovat myös takovanteita. Laadukkaille takovanteille on toki oma markkinansa ja kysyntä, mutta mikäli haet autoosi tyylikkäitä ja hyvin istuvia vanteita ilman että ne tarvitsevat olla kilpakäyttöä kestäviä, on JR vanteet oikea valinta. Tehdas valmistaa varastoon ns. blank-vanteita, eli vanne on valmistettu jo valmiiksi siltä osin että siitä puutuu pulttijako ja vanteen kiinnityskohtaan on jätetty valmistusvaiheessa enemmän materiaalia jolloin vanteen offsettiä eli ET-lukemaa voidaan muuttaa tilauksen mukaisiin mittoihin. Jokaisella blank-vanteella on tietyt rajat joihin ET-lukema voidaan sorvata, mutta se antaa mahdollisuuden säätää kuinka paljon vanne tulee ulospäin kohti pyörän kaarta/lokarilinjaa. Tällä tavoin saadaan valmistettua vanne juuri mieleiseesi mittaan joka istuu autoon täydellisesti. Blank-vanteita on saatavilla lähes kaikista Japan Racing vannemallista, joten valitse vain mieleinen malli niin vanne saadaan varmasti istumaan hienosti autoosi.

Vannemallit

Valikoimasta löytyy lähes 40 eri vannemallia ns. perusmalleissa. Näissä vanteissa on useita värivaihtoehtoja samasta mallista ja lähes kaikki mallit on tilattavissa halutuilla mitoituksilla. Lisäksi valikoimasta löytyy mm. SL01 ja SL02 mallit joihin on saatavilla 7 vakio värin lisäksi yli 20 eri värivaihtoehtoa ja pintaviimeistelyä. Kaiken tämän lisäksi valikoimaan kuuluu myös offroad-vanteet lyhenteellä JRX, eli mm. lava-autoihin suunniteltuja malleja. Vanteet eroavat selvästi muista vaihtoehdoista tyyliltään.

Japan Racing valmistaa vanteita myös toisella tuotenimellä, Concaver Wheels. Idea vanteissa on sama, mutta hintaluokaltaan vanteet ovat hieman kalliimpia verrattuna JR-vanteisiin. Vannemallit eroavat myös, mutta suurimpana erona on vielä pidemmälle viety kustomointi mahdollisuus vanteissa. Mittojen lisäksi vanteiden väritys ja pintaviimeistely on huomattavasti laajempi.

Vanteiden tilaaminen ja osto

Valikoiman JR-vanteista ja Concaver-vanteista löydät verkkokaupastamme! Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan vanteet erikoismitoituksella tai värityksellä, suosittelemme ottamaan yhteyttä myyntiimme. Suunnitellaan ja varmistetaan että vanne on varmasti autoosi teknisesti sopiva ja että haluamasi lopputulos osuu kohdalleen!

Tarvikkeet

Japan Racing valmistaa myös hyvin kattavaa valikoimaa spacereita eli levikepaloja, pultteja, muttereita ja soviterenkaita. Pidämme varastossamme useimmat vaihtoehdot heti saatavilla. Useimmat Japan Racing vanteet tarvitsevat myös uudet mutterit ja pultit. Tämä siitä syystä että vanteiden pultinreiät on porattu normaalia alumiinivannetta pienemmäksi. Tämän takia normaali pultti ja mutteri ei mahdu pultinreikään vaan kiinnitystä varten tarvitaan ns. sisäkanta pultit ja mutterit. Pultit ja mutterit nostavat vannesarjan hintaa vain n. 20-35€ riippuen tarvikkeista. Tarvikkeet ostettavissa myös erikseen verkkokaupastamme!

Vanteiden toimitusaika

Kaikkien mittatilaustyönä tilattujen vanteiden toimitusaika on noin 1-3 viikkoa riippuen sen hetkisestä tilauskannasta. Meiltä tilattaessa voit maksaa vanne-/rengasostokset edullisella ResursBank-rahoituksella jopa 12 kuukauden ilmaisella ja korottomalla maksuajalla.

Japan Racing kotisivut

Lue lisää Japan Racing tuotteista ja vanteiden valmistuksesta JR:n sivuilta!

Laaja varastovalikoima
Yli 10 000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Landsail renkaat TampereMichelin myynti TamperePirelli rengasliike TampereContinental renkaiden myynti Tampere Goodyear renkaat Hankook renkaat Nokian renkaat TampereToyo Rengas Park Edulliset Triangle renkaat

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2023 Rengas Park Oy