Palveleva rengasliike Kangasalla!, katso yhteystietomme
Kalliontie 13, 36220 Kangasala
Avoinna ma-pe 8-18, la 9-14 (kesä-elokuu la suljettu)

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Japan Racing -vanteet

Mittatilausvanteet nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Tästä koostuu huippusuositut Japan Racing -vannevalikoimat. Lähes jokaisen vannemallin voi tilata juuri haluamillaan mitoilla ja värityksellä. Tämän myötä näyttävä lopputulos on takuuvarma!

LAAJA JA EDULLINEN VALIKOIMA

Japan Racing -alumiinivanteet ovat saavuttaneet huippusuosion laajan ja edullisen valikoiman ansiosta. Lähes kaikki Japan Racing -vanteet ovat tilattavissa usealla eri värityksellä ja mitoilla. Lähes jokaista vannemallia on saatavilla halutulla tuumakoolla, leveydellä, pulttijaolla ja offsetillä. Tämä takaa vanteiden täydellisen istuvuuden autoon kuin autoon. Vannetyyleistä löytyy esim. syvä concave vanne, lippavanne, paksupuolaisesta ohutpuolaiseen ja jopa offroad-tyylisiä vanteita.

TARVIKKEET JA SOPIVUUSTAKUU

Kun ostat meiltä Japan Racing -vanteet autoosi, saat mukaan myös uudet pultit/ mutterit ja soviterenkaat. Kun ostat kauttamme vanteet, saat myös sopivuustakuun. Me Rengas Parkissa osaamme sanoa juuri oikean mitoituksen vanteille, jotta vanteet sopivat autoosi ja lopputulos olisi näyttävä.

VANTEET MITTOJEN MUKAAN

Mittatilausvanteiden mitoitukseen kannattaa aina kysyä alan ammattilaiselta apua. Me Rengas Parkissa tunnemme nämä asiat ja autamme mielellämme löytämään vannemallin, joka sopii autoosi ja lopputulos on takuulla näyttävä sekä tyylikäs.

JAPAN RACING VANTEIDEN TOIMITUSAIKA

Kaikkien mittatilaustyönä tilattujen vanteiden toimitusaika on noin 1-3 viikkoa riippuen sen hetkisestä tilauskannasta. Meiltä tilattaessa voit maksaa vanne-/rengasostokset edullisella ResursBank-rahoituksella jopa 12 kuukauden ilmaisella ja korottomalla maksuajalla.

Laaja varastovalikoima
Yli 2000 tuotetta »

Nopea ja helppo ajanvaraus
Varaa aikasi tästä »

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Aeolus Continental Sailun Falken Goodyear Hankook Michelin Nokian tyres

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 Kangasala

Toimipisteemme sijaitsee Kangasalan puolella aivan Tampereen rajalla. Löydät meidät kätevästi Lahdentien varrelta aivan Lentolan kauppakeskusalueen vierestä.

Aukiolot

Ma – Pe 8.00-18.00
La 9.00-14.00 (kesä-elokuu la suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Tilausehdot
Maksuehdot

Verkkokauppa

Renkaat
Vanteet
Tarvikkeet

Copyright © 2022 Rengas Park Oy