Erikoisvanteet

Erikoisvanteet eli SpecialFälgar on pohjoismaiden suurin itsenäinen vannetoimittaja jonka valikoimiin kuuluu laaja valikoima vannemerkkejä aina edullisimmista vannemerkeistä laadukkaimpiin merkkivanteisiin. Toimimme jälleenmyyjänä Erikoisvanteiden tuotteille ja kauttamme saat kilpailukykyisen hinnan, parhaan ja osaavan palvelun ja tarvittaessa myös todella edullisen ResursBank-rahoituksen ostoksillesi.

Palvelut

Vannemyynti

Laaja valikoima vanteita henkilöautoihin, pakettiautoihin ja maastureihin.

Asennukset

Kaikki vannetyöt ja rengasasennukset. Kauttamme myös vannekorjaukset.

Ilmainen toimitus

Kaikki vanne- ja rengaspaketit sisältävät ilmaisen toimituksen suomessa tai asennuksen toimipisteessämme.

OZ-vanteet

OZ-racing vanteet ovat yksi markkinoiden vanhimmista toimijoista ja todellista laatuvannetta etsivälle valikoimasta löytyy varmasti sopivat vanteet. Vanteet edustavat huippuunsa hiottua teknistä osaamista ja kaikki vanteet ovat valmistettu ja testattu Italiassa.

XO Luxury vanteet

Uuden sukupolven vannevalmistaja jonka tuotteet on suunniteltu kestämään suorituskykyisten autojen vaatimuksia. Vanteet on suunniteltu Kaliforniassa ja mitoitukseltaan jokainen vanne on suunniteltu sopimaan erikoisautojen tarpeisiin niin että suorituskyky ja ulkonäkö antavat aihetta kehua.

Nitro vanteet

Näyttäviä ja hillittyjä vaihtoehtoja tarjoava Nitro wheels valmistaa vanteita moneen käyttötarkoitukseen. Laadukkaat ja kestävät vanteet takaavat vanteelle käyttöikää myös hieman painavampien autojen alla. Useat Nitro wheelsin vanteet soveltuvat myös pohjoismaisiin talviolosuhteisiin.

Valikoimamme erikoisvanteita:

Pyydä vannetarjousta!

Yhteydenottolomake
Aihe
Etunimi
Sukunimi

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 KANGASALA

}

Aukioloajat

Ma – Pe: 8.00-18.00
La: 9.00-14.00 (kesä-elokuun lauantait suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Soita meille!

0407222141

info@rengaspark.fi