Meiltä saat Audin vanteet suoraan varastosta tai erikoisemmat mallit ja koot tilaustavarana nopealla toimituksella. Opastamme sopivien vanteiden valinnassa ja asennamme ne paikoilleen Kangasalla Rengas Parkin toimipisteellä. Meillä voit myös sovittaa ja testiajaa vanteet Audiin, jotta kokonaisuus miellyttää silmää ja toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme myös reilun palautusoikeuden. Tule tutustumaan vaihtoehtoihin ja keskustelemaan kanssamme!

Audin vanteiden valinta

Audin vanteiden tuumakoko valitaan sen mukaan, mitä autolta toivotaan. Jos tähtäimessä on näyttävä lopputulos, pystymme asentamaan autoon maksimimitoitetut vanteet. On kuitenkin huomioitava, että tietyssä pisteessä vanteiden suuruus alkaa häiritä auton käytettävyyttä. Sen vuoksi suosittelemmekin yleensä kultaista keskitietä: näyttävä vanne, joka ei kuitenkaan heikennä ajo-ominaisuuksia.

Audeihin asennetaan sekä tasapaksuja että kapea-leveä-vannesarjoja. Etenkin nelivetomalleissa täytyy kuitenkin olla tarkkana, että rengastus ja vanteet on valittu oikein jottei nelivetotekniikka kärsi. Myös vanteen laadulla on merkitystä, sillä Audit ovat rakenteeltaan melko raskaita. Vanteen valmistustapa ja kestävyys kannattaa huomioida Audin vanteita valittaessa.

Meiltä löydät Audin vanteet eri sarjoihin – A4, A6, Q7 & RS-mallit

Audi A4 vanteet

A4 on Audin yleisin mallisarja, johon meillä on runsaasti vannevaihtoehtoja. Yleensä malleihin asennetaan 18-tuumaiset vanteet, jotka tarjoavat käytännöllisyyttä ja hillityn mutta tyylikkään ulkonäön. A4-malleihin sopii myös 19 tuuman vanteet, mikäli ulkonäköön halutaan lisää särmää ja sporttisuutta.

A6-sarjan vanteet

Audin A6-sarjaan suosittelemme 19-tuumaisia vanteita, jolloin auton ajo-ominaisuudet pysyvät hyvinä, mutta ulkonäkö kohenee merkittävästi. A6-sarjaan voidaan asentaa myös 20-tuumaiset vanteet tuomaan lisää ulkonäköä.

Q7-sarjan vanteet

Audin Q7-mallit ovat katumaastureita, joihin voidaan asentaa jopa 22 tuuman vanteet.
21-tuumainen on yleisin Q7-mallien vannekoko, joka on ulkonäöltään hillitympi, mutta ajo-ominaisuuksiltaan parempi.

Vanteet Audin RS-malleihin

Audeista on tarjolla myös sporttisempia malleja, kuten RS- ja S-Line mallit. Nämä ovat korkeaviritteisempiä malleja, joissa on vanteiden valintaan vaikuttavia teknisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi jarrujen koko vaikuttaa siihen, kuinka suuret tai pienet vanteet autoon voidaan asentaa. Audin urheilumalliset vanteet ovat hillittyjä, siistejä ja käytännöllisiä, joten niitä käytetään myös perusmalleissa.

Asennettaessa vanteita otamme huomioon myös rengaspaineanturijärjestelmän, jotta anturit asennetaan oikein ja saadaan toimimaan järjestelmän kanssa. Audeissa rengaspainejärjestelmiä on kuitenkin harvemmin käytössä, joten tämä vaikuttaa asennustyöhön vain harvoin. Tämä pitää myös vanteiden asennuskustannukset pienempinä.