Alcar-vanteet

ALCAR valmistaa eräitä tunnetuimpia vannemerkkejä Euroopassa. Suositut merkit, kuten DOTZ, DEZENT, MAK ja ENZO vanteet, ovat kaikki valmistettu Saksassa/ Sveitsissä ja edustavat laadultaan vannemarkkinoiden laadukkaimpia tuotteita. Eurooppalaisuutensa vuoksi kaikki ALCAR vanteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään myös talvikäyttöä. ALCAR on yksi harvoista valmistajista, jonka kiiltäväpintaiset vanteet soveltuvat myös talvikäyttöön. Valikoimista löytyy vannetyylejä jokaiseen tyyliin sopivaksi ja paljon myös vaihtoehtoja, jotka mukailevat automallien alkuperäisvanteiden tyylisuuntaa.

Palvelut

Vannemyynti

Laaja valikoima vanteita henkilöautoihin, pakettiautoihin ja maastureihin.

Asennukset

Kaikki vannetyöt ja rengasasennukset. Kauttamme myös vannekorjaukset.

Ilmainen toimitus

Kaikki vanne- ja rengaspaketit sisältävät ilmaisen toimituksen suomessa tai asennuksen toimipisteessämme.

Kattava valikoima

ALCAR alumiinivanteiden valikoima kattaa koot 14 tuumaisesta aina 22 tuumaiseen asti ja vaihtoehtoja löytyy useita jokaiseen automerkkiin ja -malliin. Lähes kaikki ALCAR vanteet ovat TUV-hyväksyttyjä ja yritys toimii parhaiden laatustandardien ja sertifikaattien mukaisesti.

Kun haluat ostaa uudet vanteet autoosi ja arvostat vanteiden kestävyyttä ja laatua, on ALCAR:n valikoima oikea vaihtoehto! Tarjoamme parasta ammattimaista palvelua löytääksemme juuri haluamasi vanteet autoosi. Meidän kautta voit aina ostaa myös edullisella ResursBank-rahoituksella vanteet/renkaat. Tarjoamme jopa 12 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuvaihtoehtoa ostoksillesi.

Valikoimamme vanteita:

Pyydä vannetarjous

Yhteydenottolomake
Aihe
Etunimi
Sukunimi

Toimipiste

Kalliontie 13, 36220 KANGASALA

}

Aukioloajat

Ma – Pe: 8.00-18.00
La: 9.00-14.00 (kesä-elokuun lauantait suljettu)

Sesonkeina pidennetyt aukioloajat!

Soita meille!

0407222141

info@rengaspark.fi