Rengas Park Oy

“Jonotat vuoroasi rengasliikkeen “pirellin tuoksuisessa” odotusaulassa ja edelläsi on kymmenen muuta asiakasta. Löydät vapaan istumapaikan sieltä myyntivanteiden ja renkaiden välistä ja ajankuluksesi alat lukemaan sitä vuoden vanhaa autolehteä juoden samalla kahvia joka maistuu kuin se olisi samalta aikakaudelta lehden kanssa. Yli tunnin jälkeen sinulle tokaistaan että autosi on valmis. Kärsimys on taas ohi! Siis ohi ennen seuraavaa sesonkia. Ostit vieläpä ne renkaat mitä nyt sattui olemaan varastossa ja ajattelet että olisikohan ne jostain saanut vielä edullisemmin. “

Liian tuttu tilanne? Mitä jos olisi edes yksi rengasyritys joka panostaisi vaivattomuuteen ilman että siitä pitäisi maksaa itseään kipeäksi? Olisi rengasyritys joka tarjoaisi asiakkailleen palvelua sanan oikeassa merkityksessä ja vaihtoehtoja? Nyt sellainen on!

Rengas Park Oy:n lähtökohtana on, että teemme asiat paremmin, mikä tarkoittaa että teemme asiat eritavalla. Me emme osta syksylle varastoa täyteen renkaita ja odota kunnes alkaa tippumaan lunta taivaalta. Koska se ei ole edullisin vaihtoehto asiakkaalle, eikä myöskään rengasliikkeelle. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan suurimpien rengastukkujen kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan lähes joka merkille ja mallille ja tietysti nopeilla toimituksilla

Yhteistyössä Pirkanmaan K-Citymarketien kanssa tarjoamme renkaidenvaihtopalvelua asiakkaillemme myös K-Citymarket kauppakeskuksilla. Renkaidenvaihtopalvelu tarjoaa kätevän ja vaivattoman vaihtoehdon hoitaa arjen ruokaostokset samalla kun vaihdamme renkaat autoosi. Tämän helpommaksi ei renkaidenvaihto kiireisinä sesonkiaikoina voi tulla!

Sesonkiaikoina meillä on myös liikkuva renkaidenvaihtotiimi, jonka voit tilata yrityksesi tai taloyhtiösi pihaan sovitusti. Tämä palvelu on yhtä edullinen kuin renkaidenvaihto rengasliikkeessä, mutta paljon helpompi! Omistatko autoliikkeen? Tilaa tiimimme ja säästä aikasi olennaiseen eli myyntityöhön!

YRITTÄJÄ ESITTÄYTYY

Yrityksen taustalla toimii yrittäjä, joka kyllästyi rengasliikkeiden kankeuteen ja palvelun puutteeseen asiakkaan roolissa. Rengas Park Oy perustettiin vastaamaan nykyajan haasteisiin, tarjoamalla kuluttajille laadukasta ja monipuolista palvelua.

 

 – Ollessani työntekijänä rengasalan yrityksissä, huomasin kuinka kaikki rengasliikkeet toimivat samalla kaavalla ja suurin osa vielä samalla palvelun “tasolla”. Ajattelin, että tähän täytyy tehdä muutos. On olemassa helpompia, parempia ja laadukkaampi tapoja palvella asiakkaita rengasasioissa. Tästä syntyi ajatus omasta rengasliikkeestä, Rengas Park Oy:stä joka panostaa näihin kohtiin muita enemmän. Lisäksi lähes kymmenen vuotta ilmailun parissa lentokonemekaanikkona toi minulle osaamista ja ymmärystä mitä tarkoittaa työn laatu. Tätä osaamista hyödynnetään nyt oman yrityksen parissa Rengas Park Oy:n muodossa. Toivotan kaikki nykyiset ja tulevat asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi!

Toimitusjohtaja, Joripekka Ekholm.

Rengas Park, Kangasala

Mursketie 2, 36220 Kangasala

 040 722 2141

info@rengaspark.fi

Rengas Park, Liminka (WheelDoctor)

Kuormatie 17, 91900 Liminka

044 5247000

info@wheeldoctor.fi

Aukioloajat


Ma – Pe: 08.00 – 18.00
La:            9.00 – 14.00
Su:            Suljettu